Dagens Horoskop: Onsdag 4. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Dagen handler om en interesse som opptar nesten all din fritid. Under Corona har det vært en del begrensninger som har stått i veien for at du kan utøve denne hobbyen, men nå som ting slipper opp litt sørger du for å benytte deg av denne friheten.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en interessant og utviklende onsdag der du kombinerer noe nyttig med noe gøy. I dag bruker du kanskje litt mye penger, men det går til en langsiktig investering som til og med kan sørge for inntekt fremover.

Tvillingene 21/5-20/6

Du skjemmer bort deg selv akkurat nå. Det handler både om å slikke sine sår, men også om at du føler at du fortjener noe ekstra. I løpet av dagen kan du få en overraskende regning som gjør at du må tenke deg om når det gjelder økonomien.

Krepsen 21/6-22/7

I dag vil aller helst gjøre minst mulig. Det virker som om du ikke er helt hundre prosent bra. Det er er risiko for at du kan dra på deg en sykdom av noe slag, dersom du ikke lytter til kroppen. Noen ganger trenger man rett og slett hvile.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om sterke planeter i bevegelse. Noen ganger kan du nesten kjenne hvordan livet påvirkes av større krefter, og da hjelper det ikke å kjempe imot. Visse forandringer er mer eller mindre skjebnestyrt.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag bestemmer du deg for å tilgi, heller enn å felle. En venn er anklager for å ha gjort noe dumt, men nekter for det. Selv bestemmer du deg for at du heller vil lytte til din venn i dette tilfellet.

Vekten 23/9-22/10

Det er en livsglede, og et herlig humør i ditt stjernetegn akkurat nå. Det kan hende at du freser fra deg uten grunn, og det kan sjokkere de rundt deg, ettersom du sjelden viser denne siden av deg selv.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir utfordrende og interessant. Du får et spørsmål som burde være lett å svare på, men som blir komplisert fordi du overanalyserer. Det er en av dine svakheter, at du ikke kan akseptere ting som de er.

Skytten 22/11-21/12

I dag prøver du å ta en mental pause fra det meste i hverdagen. Dersom du har mulighet reiser du kanskje bort for å møte venner eller familie. Det blir en bra og harmonisk onsdag.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag gjør du en indre eller fysisk reise. Det blir en bra dag som kan by på utfordringer, spesielt morgenen. Det gjelder at du stoler på deg selv og dine evner til å løse problemer. Kvelden handler om et personlig valg og en flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mange jern i ilden nå, og det er bra om du avslutter noen av dem, slik at ikke alt må løses rett før helgen. Du er en god leder, men ikke den beste på å planlegge langsiktig. Det er noe du kan bli bedre på.

Fiskene 19/2-20/3

Det er ingenting du kan gjøre for å forbedre din venns situasjon akkurat nå. Denne personen må helt enkelt fordøye det som har skjedd, og det kan ta sin tid. Når tiden er moden for deg vil denne personen ta kontakt og be om dine råd.

Powered by Labrador CMS