Dagens horoskop: Onsdag 31. august

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir annerledes, men morsom. Her er det viktig at du ikke spenner bein på deg seg i din iver etter å bli ferdig først. Du har så mye energi i horoskopet ditt nå at du har problemer med å organisere dagen din på en effektiv måte. Du har en tendens til å starte litt her og der.

Tyren 20/4-20/5

Du satser alt på ett kort i dag, og det lykkes du med til din store overraskelse. Du er ingen spiller av rang, men når du føler at du må, kan du være veldig utspekulert og det er du i dag. En leder føler at de skylder deg en tjeneste, og du vil motta utbytte for det i dag.

Tvillingene 21/5-6/20

I løpet av onsdagen vil du få flere forslag til endring, men det er ingenting du ønsker å høre om fordi det strider mot det du jobbet for. Uavhengig av endringene som foreslås, vil de være negative for deg. Din kollega synes du er urimelig.

Krepsen 21/6-22/7

Du treffer blink med en giftig kommentar i dag. Det var ikke meningen den skulle slå så hardt som den gjorde, men du er sint og såret, som gjør deg verbalt livsfarlig, noe kollegaen din vil merke. En sjef gir deg en annerledes oppgave.

Løven 23/7-22/8

Du liker ikke å bli flyttet rundt, i hvert fall ikke hvis du ikke bestemmer det selv. I dag snerrer du mot en kollega som har mot til å tro at de har ansvaret over deg. Du er ikke så god på autoritet. Det er noe å jobbe med.

Jomfruen 23/8-9/22

Det er en viss besluttsomhet i tegnet ditt som gjør at du setter deg på bakbena så snart noen presenterer et forslag du ikke liker. Akkurat nå misliker du mye og noen av kollegene dine kan synes du er litt vanskelig å jobbe med. Selv tenker du at du er helt tydelig.

Vekten 23/9-22/10

Utad er du rolig, men inni deg er det mye bekymring som du har det vanskelig med å sette fingeren på. Vekten er intuitiv og merker ofte endringer på forhånd. Akkurat nå opplever du noe som kan sammenlignes med stillheten før stormen.

Skorpionen 23/10-21/11

Du seiler rolig i dag. Det er en fred i horoskopet ditt som vanligvis ikke forekommer i løpet av en ukedag. Du føler deg sikker på hva du vil og på hva du skal gjøre. Nyheter om arbeidssituasjonen din får deg til å tenke i andre baner enn du har gjort så langt.

Skytten 22/11-21/12

Du reagerer på hån med humor, og det tar brodden av en kollegas skarphet. Vedkommende har vanskelig å forstå hva som gikk galt og hvorfor du gikk så ubestridt seirende ut av denne duellen. Du vet at dette i stor grad handler om holdning og at du er en mer hyggelig person.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen byr på mange nye opplevelser og en del nervøsitet. Du tilbringer tid med folk du knapt kjenner under situasjoner som mange ville oppleves som stressende. Du fremstår både moden og fornuftig i dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Kolleger henvender seg til deg for å få råd om områder du egentlig ikke engang kjenner til. Du blir smigret over selvtilliten deres, men samtidig litt overrasket over at de har så sterk tro på din kompetanse. Nyt dagen.

Fiskene 19/2-20/3

Det hjelper ikke å bli sint, men bruk heller sunn fornuft når du kommer inn i en konflikt i dag. Blir du sint er det stor risiko for at du bare fremstår irritabel og vanskelig å ha med å gjøre. Svar på kritikk med fakta i stedet.

Powered by Labrador CMS