Dagens horoskop: Onsdag 30. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en god start på dagen, men en kjedeligere avslutning. Det som flyter på så godt i begynnelsen av arbeidsdagen har en tendens til å klumpe seg sammen til en haug med mindre problemer rett før du reiser hjem. Du kan regne med en ganske sen onsdag.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen handler om å være helt tilstede i nåtiden og tenke verken bakover eller fremover. Du har enten veldig mye eller veldig lite å gjøre denne dagen. Uansett aktivitet blir det en fin onsdag hvor du kan prioritere det du liker å gjøre.

Tvillingene 21/5-6/20

Du er litt treg på starten av denne onsdagen, men etter hvert kommer du i gang. Det handler om å finne et tempo som varer hele dagen uten å stresse for mye. Saftig sladder fanger oppmerksomheten din i løpet av ettermiddagen.

Krepsen 21/6-22/7

Du er ikke redd for å gjøre feil, bare bekymret for at du ikke vil være nok. Prøv å tro litt mer om deg selv, du har uant kapasitet inni deg som kan få deg til å vokse. Dagen handler også om minner og om en forelskelse som du synes er vanskelig å slippe.

Løven 23/7-22/8

Du håner en kollega som du synes begynner å henge litt vel langt bak. Du vet at hen liker deg mer enn du liker hen, og derfor vil du markere en avstand mellom dere før det er for sent. Spørsmålet er om denne personen forstår hva du vil formidle.

Jomfruen 23/8-9/22

Mye handler om økonomi og om å kjøpe ting man ikke trenger. Du skryter av å være flink til å ikke handle på impuls, men både garderoben og resten av hjemmet ditt beviser det motsatte. I dag blir du nok en gang fristet til å kjøpe noe du ikke trenger.

Vekten 23/9-22/10

Det er et ønske om å fornye og endre i horoskopet ditt akkurat nå, og det gjør at du liker å vandre rundt i butikker når du har tid, på jakt etter ting som kan muntre deg og hjemmet ditt opp. I dag er intet unntak, hvilket fører til at du støter på en person som du ikke har sett på evigheter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er ingen mening eller grunn for din måte å anklage en kollega på, selv om det enn så lenge bare er i dine egne tanker. Selv om du ikke sier noe høyt, koker du av sinne inni deg. Du prøver å løfte dette problemet med en sjef, men hen forstår ikke hva du mener. Hen støtter din kollega.

Skytten 22/11-21/12

Du tar avstand fra et dilemma som kan påvirke arbeidet ditt i dag. I stedet for å velge eller i det hele tatt vurdere å velg, utsetter du det rett og slett til en annen dag når du ikke føler deg så usikker som du gjør akkurat nå.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om å gjøre det meste ut av gullkorn i hverdagen og hele denne onsdagen er en slik perle. Du nyter til det fulle uten å gjøre noe spesielt. Dagen handler om å kunne slappe helt av og fokusere på deg selv.

Vannmannen 20/1-18/2

Du går gjerne en tur og oppdager omgivelsene dine i dag, spesielt hvis du ikke er i ditt vanlige hjemmemiljø. Det blir en dag som handler om å finne tilbake til roen i deg, om å gi slipp på problemer du ikke kan påvirke og om å være sosial.

Fiskene 19/2-20/3

Denne dagen har du mange ting du må ta igjen, så det er opp til deg å ha en plan for dagen. Du bør prøve å jobbe metodisk og ikke for raskt. Det er når du er stresset at du vanligvis blir uforsiktig, og det har du ikke råd til i dag.

Powered by Labrador CMS