Dagens horoskop: Onsdag 30. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det er ulike parametere å vurdere i dag, men det viktigste er likevel at du følger hjertet ditt. Du er ikke alltid så flink til å lytte til magefølelsen din, men i dag vet du instinktivt hvilken vei du skal velge. Kvelden dreier seg om en hobby og en lidenskap du har.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag blir det en pause i alle rutiner og du kan velge litt hvordan du legger opp dagen din. Akkurat nå trives du med frihet og du har ikke noe imot litt forandring, så lenge det kommer litt etter litt og ikke er for revolusjonerende. Kvelden blir rolig og trygg.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du havner i en krangel med en kollega i dag. Det kan være en ekte ordkrig eller bare en iskald stillhet fra begge parters side. Uansett hvordan du tar kampen eller ikke, påvirker den mer enn bare dere to. Kulden mellom dere skaper en ubehagelig atmosfære for alle.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å forstå hva som har skjedd. Noe har endret seg, men det har gått så fort at hjernen egentlig ikke har fått det med seg. Det du trenger er fred og ro for å bearbeide alle følelser og tankene som svimler inni deg. Tillat deg selv å bare være.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er litt bekymret for hva som skjer rundt deg akkurat nå. Det kan være i et mer globalt perspektiv, men det er mest sannsynlig at bekymringene dine handler mer om nærliggende problemer og hendelser. Det beste er om du snakker med noen du stoler på, men Løven liker ikke å åpne seg og gjøre seg selv sårbar.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne onsdagen handler om å gå inn i en defensiv posisjon. Du føler deg angrepet på flere forskjellige måter og derfor vil du vise at du ikke er en person som kan bli overkjørt. Det er sjelden at en jomfru blir sint, men når det først skjer, er det på ordentlig.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du innser at sannheten er veldig kompleks og at det ikke bare finnes rett eller galt når det kommer til et bestemt problem. Det er så mange komplikasjoner og forskjellige lag av misforståelser. Det beste du kan gjøre er å jobbe deg tilbake til starten av dette problemet og se hva det er som forårsaket hele denne situasjonen.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du kan være ganske forfengelig, men du vil aldri innrømme det. Når en kollega smigrer deg i dag, lar du deg sjarmere og gjør akkurat som denne personen ber om. Etterpå blir du sint på deg selv for å være så godtroende. Kun det faktum at du oppdager at du har blitt manipulert er et stort skritt i riktig retning.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har visse favoritter, og du skjuler dem ikke. Dine andre kolleger kan bli litt misunnelige på hvor stor forskjell du gjør på dem og på dine. Selv tenker du ikke engang på at du behandler visse mennesker annerledes. Det ligger i din natur å fokusere på dem du bryr deg om.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I løpet av denne dagen vil du vise hva du kan og du gjør det i stor skala. Du tar vanligvis ikke plass eller bruker spisse albuer for å komme deg frem, men i dag blir du likevel stjernen i showet uten å anstrenge deg. Det handler mer om at du har et behov for å prestere enn å bli sett.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det er forskjellige måter du kan takle et problem på i dag. Det eneste du bør huske på er å prøve å ta fatt på denne oppgaven med tålmodighet. I det siste har du hatt litt vanskelig for å fokusere lenge. Når problemer eller oppgaver trekker utover, har tankene dine har en tendens til å vandre bort.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Det er en stolthet og en vilje til å gå videre i horoskopet ditt, og det merkes tydelig i dag. Du tar på deg oppgaver som kanskje ligger litt utenfor ditt kompetanseområde, ikke bare for å bevise at du er driftig, men også for rett og slett å lære nye ting og utvide ferdighetene dine.

Powered by Labrador CMS