Dagens Horoskop: Onsdag 3. November

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Tegnet ditt påvirkes av overraskelser i dag. Du møter på en person som du virkelig ikke forventet å se i denne sammenhengen og det vekker sterke følelser hos deg. Personen har alltid påvirket deg mer enn du vil innrømme.

Tyren 20/4-20/5

Du er i et strålende humør denne tirsdagen. Du har energi, idéer og en masse vilje. Det finnes mye positivitet over tegnet ditt akkurat nå og du tar virkelig vare på alle mulighetene du blir gitt, samtidig som du ikke nøler med å hjelpe andre som trenger litt ekstra støtte.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er i et litt dårlig humør i dag. Solen og Mars påvirker deg negativt og gjør deg ganske irritabel og sur. Denne påvirkningen vil gå over, men det er lurt å være klar over situasjonen så lenge den pågår. Du kan kontrollere temperamentet ditt bedre når du forstår årsaken til irritasjonen din.

Krepsen 21/6-22/7

Du savner en person veldig mye, og alle de gamle følelsene dukker opp igjen når dere møtes. Du begynner å innse at dette er mer enn en ungdomsforelskelse. Denne typen følelser kan dempes og undertrykkes men de dør aldri helt. Nå er spørsmålet hvordan du skal håndtere situasjonen.

Løven 23/7-22/8

Det blir komplisert når dere involverer flere i planene deres og det merker du i dag. Det som til å begynne med var veldig enkelt og greit har nå blitt unødvendig komplisert. Du bør prøve å gå tilbake til den originale idéen med de som var involvert fra starten av.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om å se hvor du er på vei og hvordan du kan løse visse problemer ved å planlegge litt bedre. Du pleier egentlig ikke å like å tenke langsiktig, men du ser fordelene med en langvarig strategi når det kommer til denne oppgaven.

Vekten 23/9-22/10

Onsdagen handler om å si ja og å være positiv. Av og til kan du havne i en negativ sirkel og da blir alt slitsomt og kjedelig. I dag skal du prøve å bryte mønstret ved å prøve alt, selv de idéene du egentlig ikke har så mye tro på. Hvem vet, du kan bli overrasket.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er inne i en periode hvor ting kan føles veldig slitsomt. Du har mye på gang og av til føler du at du ikke strekker til. Det viktige nå er å kommunisere godt med sjefen din. De trenger å vite hvordan du har det.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes en snobb i deg som av og til kommer frem, spesielt i situasjoner som i dag. Du sitter på unødvendig høye hester og det er absolutt ikke til hjelp i situasjonen du er i - tvert om. Kvelden handler om å hjelpe en eldre slektning.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen byr på en del morsomme opplevelser og utrolige, men herlige møter. Du møter en venn av en venn som du har hørt mye om og du kan forstå hvorfor de har vært så betatt. Du møter til og med på en gammel flamme, og havner tilfeldigvis på en middag eller fest som viser seg å være veldig hyggelig.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen handler om å stå opp tidlig og legge seg sent. Det blir en interessant men på mange måter slitsom dag. Du lærer hvor viktig det er å ha is i magen og å velge ordne dine med omhu. Denne dagen handler om diplomati og om å kunne tåle kritikk.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg urettferdig behandlet men du vet ikke helt hvordan du skal formidle dette til en sjef uten at det virker som om du sutrer. Her gjelder det å ha kontroll på fakta og å være profesjonell når du tar opp et følsomt emne.

Powered by Labrador CMS