Dagens horoskop: Onsdag 3. august

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen handler om å se fremover og ikke begrave seg i fortiden. Nå som du står overfor så mye nytt, kan det være lett å bli nostalgisk og et ønske om å klamre seg til det gamle og kjente. Våg å gi slipp og test dine egne vinger.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en pause i en ganske intens uke. I dag henter du deg gjerne inn med litt søvn, hvis du kan, og du tar en rolig morgen og lader opp til dagens utfordringer. I dag klarer du også å prestere på et veldig høyt nivå. Du er stolt av deg selv og av din innsats.

Tvillingene 5/21-6/20

I dag blir du tvunget til å konfrontere dine egne fordommer og det svir litt når du innser at du faktisk bærer på en hel del forutinntatte forestillinger. Du har rost deg selv med at du er åpen, men du innser at du har litt arbeid å gjøre før du faktisk er det.

Krepsen 21/6-22/7

I dag tar du opp kontakt med en person du har møtt sjelden, men fortsatt med noe regelmessighet i det siste. Du vil komme nærmere, men du vet samtidig at det vil ta tid å bygge opp denne personens tillit igjen etter alt det som skjedde mellom dere.

Løven 23/7-22/8

Det blir en rolig dag, mye fordi du unngår anstrengende aktiviteter og store folkemengder. Du trenger ro for å hente deg inn mentalt og det kan ta alt fra noen dager til flere uker. Unn deg selv denne tiden.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er bestemt og peker med hele hånden i dag. Du liker ikke å være den som bestemmer når ikke alle er om bord, men noen ganger må man markere sin posisjon for å få respekt, og du gjør det i dag. Kvelden handler om vennskap.

Vekten 23/9-22/10

Du har en evne til å stille spørsmål ved deg selv og det trenger du ikke. Ha tillit til din kompetanse og din evne til å få ting gjort. Slutt å snakke ned dine egne evner. Noen ganger er du din egen største kritiker. Ikke glem en slektning som er litt ensom.

Skorpionen 23/10-21/11

Du innser at du er på vei til å bli alt du sverget på at du ikke ville bli da du var yngre. Delvis skjer det fordi du med årene har fått en større forståelse for hvorfor dine foreldre handlet som de gjorde, men også fordi det er vanskelig å ikke ta etter visse typer av oppførsel og valg.

Skytten 22/11-21/12

I dag ønsker du å etablere gode vaner og du starter i det små for å ha en bedre mulighet til å holde fast ved det du tror på. Du er både entusiast og pragmatiker på samme tid, noe som gjør at du sannsynligvis vil lykkes.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag lader du opp til nye utfordringer og ulike oppgaver. Det blir en tøff, men berikende dag hvor du faktisk imponerer deg selv. En kollega flørter litt med deg, men du er ganske kald tilbake. Vedkommende er ikke din type i det hele tatt.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er mange hvis og men i dag, men så lenge du får orden på ting, er det store muligheter for å få gjort masse. En av grunnene til at du lykkes med det meste du tar for deg akkurat np, er at du er flink til å dekke alle aspekter og eventualiteter.

Fiskene 19/2-20/3

Du er sint i dag og det påvirker handlingene dine overfor en ny bekjent eller kollega. Denne personen vil ikke få et positivt førsteinntrykk av deg, og det vil sette en tone for hele forholdet deres. Noen ting er vanskelig å ta tilbake, selv om du angrer etterpå.

Powered by Labrador CMS