Dagens Horoskop: Onsdag 29. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen venter en oppgave som krever at du er målrettet og nysgjerrig, og at du ikke er redd for å prøve visse ting om og om igjen. Det blir en morsom men krevende dag, så du bør unngå å legge planer for kvelden.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir ganske intens og du er trøttere enn du vil innrømme. Du har jobbet mye og hardt i det siste, og det begynner å merkes på energinivået ditt. Det finnes en sjanse for at du jobber sent i dag grunnet en viktig deadline.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er både sosial og veldig effektiv på jobb i dag. Takket være en plan du har lagt for dagens arbeidsoppgaver får du en enkel start på dagen og du fullfører oppgavene dine uten problemer. En kollega har vist seg som upålitelig tidligere, og i dag viser de nok en gang hvorfor man ikke kan stole på dem.

Krepsen 21/6-22/7

Du vet at du er i ferd med å krysse en grense, men samtidig lurer du på om du ikke er klar til å ta visse ting til neste nivå. Det er kanskje på tide for deg å vise at du mener det du sier, og at du er klar for å kjempe for det du tror på.

Løven 23/7-22/8

Du er villig til å gjøre ting på en litt annerledes måte i dag for å bevise at du kan være fleksibel. Løven er vanligvis svært tilpasningsdyktig, men i det siste har jordens staere sider vært mer fremtredende hos deg.

Jomfruen 23/8-22/9

Du mangler veiledning i dag og da er det viktig at du kan være veldig selvstendig i både avgjørelsene dine og måten du jobber på. Det er absolutt fint når man har noen man kan dele idéene sine med, men det er en luksus som ikke alltid er tilgjengelig.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en fin og tidvis aktiv onsdag hvor fokuset ligger mer på fysisk arbeid enn på det teoretiske. Av og til er det deilig å bare kunne kjøre på uten å tenke på så mye annet enn når det er på tide med en pause. Kvelden handler om en drøm som kommer litt nærmere virkeligheten for hver dag som går.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er usikker i dag og det gjør at du ikke vil ta noen avgjørende beslutninger som du kan komme til å angre på senere. Du er ofte sikker på hva du vil, men en innflytelse fra månen påvirker deg når du skal ta både små og store valg. Kvelden blir stimulerende.

Skytten 22/11-21/12

Det er ikke alltid lett å si hva man mener, spesielt når man føler seg alene i synspunktet sitt. I dag kjenner du likevel at du ønsker at din stemme blir hørt, uavhengig av hva andre tenker om meningene dine. Det er bra at du er sterk og står for det du mener.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir en fin dag hvor det meste går slik du hadde tenkt. Du har jobbet mest med å få detaljene på plass i det siste, og nå når ting begynner å ta mer form føler du deg mer optimistisk når det gjelder fremtiden.

Vannmannen 20/1-18/2

Du liker ikke når andre maser på deg, og i dag går det deg virkelig på nervene når en person fortsetter å mase om noe som du gang på gang har vist at du ikke vil snakke om. Denne personen har ingen forståelse for personlige grenser.

Fiskene 19/2-20/3

I dag vil du være utendørs så mye som mulig. Om det er fint vær er du gjerne ferdig tidligere på jobb slik at du kan nyte lyset og solen. Det er nå du virkelig begynner å lade opp energien før vinteren og mørket.

Powered by Labrador CMS