Dagens Horoskop: Onsdag 29. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

På onsdagen har du mulighet til å ta en kortere tur eller en utflukt. Du synes det er gøy å gå ut og bevege deg. Ettermiddagen og kvelden handler om ulike prosjekter som har med nyttår å gjøre.

Tyren 20/4-20/5

På onsdagen er det noen ting du begynner å forberede med tanke på slutten av året. Det kan handle om alt fra å rydde opp på jobb, til hjemmeprosjekter som står uferdige. Kvelden passer perfekt for et lite hjemmespa. Du vil føle deg fresh på nyttårsaften.

Tvillingene 21/5-20/6

I løpet av denne dagen diskuterer du gjerne med en kollega eller en venn over lengre tid. Denne personen kan oppleve at du krangler, men selv opplever du bare at du renser luften litt. Det blir en interessant og god dag som byr på både kunnskap og nye bekjentskaper.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne dagen prøver du å få til noe som kan sammenlignes med en fest eller en spontan middag. Du vil samle gjerne vennene dine under uformelle omstendigheter og bare henge ut. Det blir vellykket, men samtidig litt bittersøtt, fordi dere feirer en person som snart skal reise bort.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen blir livlig og litt annerledes. Du har tid til mange morsomme ting, men også noen must som du ikke kan prioritere bort. Dagen handler om vennskap, og om hvor viktig det er å holde sammen med dem du elsker.

Jomfruen 23/8-22/9

På onsdagen prøver du å overbevise en venn eller kollega om å endre tankegang. Selv om du vet at det er et håpløst prosjekt, vil du uansett prøve. Kvelden blir interessant og informativ. Du lærer mye denne onsdagen.

Vekten 23/9-22/10

På onsdagen prøver du å lure en venn eller bekjent. Det handler hovedsakelig om en hvit løgn som er ment å skjule en overraskelse av noe slag. Det er en risiko for at denne personen oppdager at du lyver, men ikke forstår om hva, og det kan gjøre vedkommende opprørt.

Skorpionen 23/10-21-11

Denne dagen handler om å skape indre ro. Det har periodevis vært veldig mye rundt deg, så nå må du finne et indre sted hvor du kan trekke deg tilbake og reflektere uten å bli forstyrret. Kvelden blir interessant og annerledes.

Skytten 22/11-21/12

Det er én person du har tenkt mye på i det siste. Du føler at dere to vokser mer og mer fra hverandre, og du lurer på om det er verdt innsatsen å prøve å holde liv i vennskapet. Noen relasjoner er det bedre å gi slipp på, fremfor å klamre seg fast.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om deg, vennene dine og å ha det gøy. Det blir en variert dag som byr på alt fra glamour og en liten fest, men også hjemmekos og sladder. Dersom du har muligheten presser du også inn litt trening midt i alt. Du liker å holde deg i form.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har mye å tenke på denne onsdagen. Mye handler om fremtiden, men noen ting angår også familien og planene dere har sammen. Det blir en morsom og god dag hvor du føler at du gjør noe fornuftig, samtidig som du sosialiserer.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil motta en uventet invitasjon i dag som du gjerne ville akseptert, hvis det ikke var for det faktum at du allerede var invitert et annet sted. Du irriterer deg litt over at du ikke kan få til begge ting. Kvelden handler om en person som er verdt å feire.

Powered by Labrador CMS