Dagens Horoskop: Onsdag 28. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I løpet av onsdagen prøver du å overtale en venn til å være litt mer åpen når det gjelder følelsene deres. Du tror at personen har alt å vinne på å vise hvor sterke følelser de har for en person, men vennen din er blyg og redd for å bli avvist.

Tyren 20/4-20/5

Du betrakter en del intriger, enten på jobb eller innenfor vennskapskretsen på avstand. Du vil ikke bli direkte involvert, men samtidig kjenner du at det er ganske interessant å følge med på hva som skjer. Kvelden handler om god mat og om å ta imot det livet har å by på.

Tvillingene 21/5-20/6

Du tar det som for deg er et uvanlig initiativ, og det viser seg å være lurt. Det handler om å ta et steg tilbake for å slippe frem noen andre. Vanligvis setter du ikke pris på å stå i bakgrunnen, men i dette tilfellet mener du at personen fortjener all oppmerksomheten.

Krepsen 21/6-22/7

Gjennom onsdagen prøver du å fikse visse kompliserte forhold. Av og til føles det som om disse forholdene blir enda mer sammenflettet i det du prøver å gre ut flokene. Kanskje burde du holde deg utenfor dette dramaet. Du vinner ingenting på være involvert.

Løven 23/7-22/8

Du er litt følsom akkurat nå, og det merkes spesielt når du gir uttrykk for følelsene dine i visse sammenheng. De som kjenner deg godt innser at du blir fornærmet eller såret av kommentarer som vanligvis ikke påvirker deg i det hele tatt. Det handler i stor grad om månens posisjon i forhold til tegnet ditt.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom onsdagen har du vanskelig for å bestemme deg. Vektens ubesluttsomhet gjennomsyrer hele tegnet ditt og gjør at du sliter med å ta avgjørelser. Det viktige for din del er at du står ved det du har bestemt deg for uavhengig av hvor mye angst det skaper. Stol på magefølelsen din.

Vekten 23/9-22/10

Akkurat nå er det en del intriger i horoskopet ditt, og det er lurt om du allerede fra starten velger side og holder deg til den. Disse kompliserte relasjonene kommer bare til å bli verre de neste ukene, og da er det godt å vite hvor man står.

Skorpionen 23/10-21/11

I løpet av onsdagen prøver du å rekke en del ting både på jobb og hjemme. Du stresser litt for mye for din egen del. Prøv å fjerne et par av tingene du vil rekke og vær nøye med de resterende oppgavene.

Skytten 22/11-21/12

I dag kan du enten hjelpe eller velte en bekjent. Personen har satt deg i en del arbeidsomme situasjoner tidligere, og det frister å la dem få ta smellen i dag. Spørsmålet er om det er din bedre side som vinner eller ikke.

Steinbukken 22/12-19/1

Dagen handler om total frihet som nesten gjør deg handlingslammet. Du vet at du har fått nye mål å nå, men denne uken har du gitt deg selv fri fra alt. På ettermiddagen møter du enten en venn eller familien.

Vannmannen 20/1-18/2

Du våger å si nei på tross av at du vet at det vil få konsekvenser. Akkurat nå er du litt tøffere enn du pleier takket være værens innflytelse på tegnet ditt. Du takler både motgang og vanskelige personer mye bedre enn du gjør til vanlig.

Fiskene 19/2-20/3

Denne onsdagen handler om å ta og gi. Det finnes en fin balanse mellom deg og en kollega som tilrettelegger arbeidet ditt og gir deg sinnsro når du har fri. Ettersom dere har en så fin harmoni vet du at du kan stole på dem når du har fri.

Powered by Labrador CMS