Dagens Horoskop: Onsdag 27. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å se an tiden og om å ha rett. Det blir en skikkelig fin dag hvor du til og med imponerer deg selv, noe som i seg selv er en bragd. Kvelden handler om en lidenskapelig interesse du har.

Tyren 20/4-20/5

I dag puster du ut for første gang på lenge. Du senker tempoet og tar en bevisst pause fra hverdagen. Dette blir en energigivende og herlig dag. Om du har muligheten tilbringer du gjerne tid utendørs, den friske luften gjør deg godt og klarner tankene.

Tvillingene 21/5-20/6

Det finnes en person som bevisst prøver å irritere deg, men du er klar over problemet og viser ingen følelser foran dem. Det har blitt viktig for deg å markere at denne personen ikke har noen makt over deg.

Krepsen 21/6-22/7

I dag hører du rykter som påvirker deg negativt og det føles skikkelig ekkelt. Du kan vanligvis ta de fleste rykter med humor og en klype salt, men du blir ordentlig sint når man begynner å spre noe som er direkte løgn. I dag står du opp for meningene dine.

Løven 23/7-22/8

Du er ganske målbevisst gjennom onsdagen, og det hjelper deg med å komme litt videre i et omfattende prosjekt du har tatt på deg. Nå vil du at det skal utvikles enda mer, og da er det nødvendig med enda mer fokus fra din side.

Jomfruen 23/8-22/9

Det blir en interessant og lærerik dag hvor du slenger rundt begreper du egentlig bare nesten forstår. Du imponerer virkelig de rundt deg med fagkunnskapene dine, men selv innser du at det handler mer om flaks enn talent når du bruker begrepene riktig.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en hyggelig og kreativ onsdag hvor du lykkes med ting som du vanligvis synes er vanskelige. Du ser at du kan utfordre deg selv og at det ikke bare er lærerikt men også veldig morsomt. Kvelden blir rolig og herlig.

Skorpionen 23/10-21/11

Du oppfører deg modig i dag og står opp for en utsatt person. Du føler deg ikke spesielt tøff, men du er flink til å late som. Det store talentet ditt er at ingen kan se så bestemt ut som deg når du viser frem den siden av deg selv.

Skytten 22/11-21/12

Du får sjansen til å være litt ukomfortabel gjennom denne onsdagen, og det liker du virkelig. Du trives med å dele harde sannheter og se hvordan andre reagerer. Det finnes en liten provokatør i deg som kommer frem i visse situasjoner.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å gå inn i seg selv og lade. Du følger visse rutiner som du har godt av. Det finnes forskjellige typer steinbukker, de ekstremt målbevisste og de som stoler litt mer på at skjebnen vil gi dem en god hånd. Spørsmålet er hvilken type du er.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes en sjanse for at du sier feil ting til feil person i dag. Du tenker deg ikke om før du åpner munnen og innser for sent at du har avslørt noe som ikke burde blitt sagt. Dessverre er denne personen en mester på å spre rykter.

Fiskene 19/2-20/3

Det er forskjellig for forskjellige personer og det gjør du en sjef oppmerksom på i dag. De vil gjerne at alle skal behandles likt, men du vil vise at den metoden ikke alltid fungerer og at sjefen din burde være litt mer følsom på det.

Powered by Labrador CMS