Dagens Horoskop: Onsdag 26. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag vil du unne deg noe du har ønsket deg lenge. Det opptar tankene dine hele dagen, og kan være litt av et antiklimaks når du først realiserer drømmen din. Prøv å ikke gjøre så mye ut av det, men vær glad for at du endelig har råd til å kjøpe eller gjøre noe du ville.

Tyren 20/4-20/5

I dag bestemmer du deg for å gjøre noe som strider mot dine vanlige rutiner. Du må virkelig tvinge deg selv selv til å bryte vanen, men når du først gjør det, gir det deg en fantastisk følelse av frihet. Kvelden handler om å skjemme seg selv bort litt.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har vanskelig for å komme overens med en person du vanligvis liker godt. Vedkommende har endret seg i det siste, og du er ikke helt sikker på at du setter pris på den personen de er blitt. Kvelden handler om funksjon og utførelse.

Krepsen 21/6-22/7

Du har mye gjeld igjen siden jul og nå kan du endelig begynne å betale ned på den. Det er en befriende følelsen av å kvitte seg med en stor haug med regninger samtidig. Det virker som en venn eller familiemedlems bursdag byr på en feiring av noe slag.

Løven 23/7-22/8

Dagen handler om å være nøyaktig, og det er ikke din styrke i det hele tatt. Du liker mer generelle ideer og tanker og overlater heller detaljene til noen som er flinkere til den slags oppgaver. I dag er du tvunget til å konfrontere ditt svake punkt fordi sjefen din krever at du er ansvarlig for hele utførelsen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du vil bli overrasket over hvor illojale noen mennesker kan være. Noe du ser på som en selvfølge når det kommer til jobb, synes andre er unødvendig mye engasjement. Det er vanskelig å resonnere med noen når dere har så forskjellige verdier.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en spennende dag som byr på både nyheter og endringer. På en måte tror du det er det bra at det endelig skjer noe på arbeidsplassen din, det eneste du bekymrer deg for er at dette er endringer som kan påvirke deg negativt.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er i godt humør denne onsdagen. Endelig kan du ferdigstille et prosjekt du har slitt med i lang, lang tid. Det er fint å kunne avslutte et arbeid der du har gjort ditt aller beste. Kvelden handler om vennskap og hemmeligheter.

Skytten 22/11-21/12

Du skryter til en person som kan bruke din stolthet mot deg. Vedkommende er en mester i manipulasjon, noe du vil bli klar over etterhvert. Ikke la deg sjarmere av deres omgjengelige overflate.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir litt stressende for deg. Du har ting du skal levere, og samtidig er det alt for mange distraksjoner rundt deg. Her er det viktig å ta på skylapper og fokusere kun på det du gjør akkurat nå. Kvelden blir magisk og annerledes.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag unner du deg selv et kjøp du har planlagt en stund, men som du først nå anser deg ha råd til. Det blir en dag å feire fordi du også ser ut til å gjøre et skikkelig kupp. Kvelden handler om å utvikle kunnskap og om å motivere andre.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en frustrasjon og sinne i karakteren din som ikke har vært der tidligere i år. Denne aggresjonen kommer fra Mars og kan forvandles til en positiv drivkraft hvis du bare omdirigerer den fra sinne til fokus.

Powered by Labrador CMS