Dagens horoskop: Onsdag 26. april

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du innser at du har gått glipp av noe du virkelig ønsket å være en del av. Du har mottatt forespørselen, men du tenkte ikke at det ville bli noe av, så nå prøver du å komme med en løsning for ikke å havne utenfor. Onsdagen handler mye om å jobbe langsiktig.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du innser at du har glemt noe og det gjør at dagen starter tidlig. Heldigvis kan du være fleksibel hvis du trenger det. Ettermiddagen handler om virkelig gode nyheter og om å skjemme seg bort litt ekstra.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du irriterer deg over en person som ikke forstår sitt eget beste. Hen har en tendens til alltid å velge den mer destruktive veien og du er lei av å stå ved siden av og se hvor skadende det er. I dag prøver du å ta opp dette litt sensitive tema med vennen din.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Onsdagen handler om kjærlighet, om å få en slutt, men fremfor alt handler dagen om deg og dine behov. Du har møtt en person som virkelig lytter til det du sier og som tar hensyn til dine meninger. Det føles både smigrende og litt forvirrende på samme tid.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag prøver du å sørge for å rekke å bli ferdig med et ganske omfattende prosjekt. På arbeidsplassen er det mye drama akkurat nå, så det kan være litt vanskelig for deg å fokusere utelukkende på ditt. Kvelden handler om motivasjon.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Denne dagen dreier seg om penger på en eller annen måte. Det kan handle om din privatøkonomi eller noe som har med arbeidet ditt å gjøre. Det handler uansett om beslutninger som på sikt kommer til å koste, både i arbeid og penger.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er litt vag når det gjelder å svare en venn. Sannheten er at du ønsker å holde flere dører åpne slik at du ikke går glipp av flere morsomme aktiviteter. Akkurat nå er du veldig sulten på livet og vil være med på alt. Kvelden handler om å holde på en hemmelighet.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Denne onsdagen dreier seg om en rekke små avgjørelser og det krever fullt fokus fra din side. Du har ikke alltid muligheten til å velge, men i dag vil alle ha din mening, både store og små. Kvelden handler om å gjøre noe som gjør deg glad.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du har en tendens til å bli sint for ingenting akkurat nå. En negativ effekt fra Mars gjør at humøret ditt svinger veldig. Det, i kombinasjon med ekstra følsomhet fra Månen, gjør at du tenner på for små ting. Dine kolleger holder seg unna deg i dag.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er så glad og spent denne onsdagen at du ikke helt vet hva du skal gjøre videre. Du har realisert en drøm og det handler både om at du kan gjøre noe du har lengtet etter, i kombinasjon med at du føler at sjefene dine stoler på deg. I dag prøver du å ligge et skritt foran.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I løpet av denne onsdagen vil du vise hva du står for og det gjør du ved å være veldig frempå i flere ulike sammenhenger. Du er den som tar ledelsen når alle andre har vanskelig for å ta avgjørelser. Kvelden dreier seg om en samtale knyttet til en reise.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Onsdagen blir en god og kreativ dag hvor du har tid til mer enn du hadde planlagt. Du er sjelden ute i så god tid som du er akkurat nå, både når det gjelder jobb og dine private planer. Kvelden handler om en ny kjærlighet.

Powered by Labrador CMS