Dagens horoskop: Onsdag 25. mai

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Onsdagen handler om å fullføre et ganske langsiktig prosjekt og det går bedre enn du forventet, men verre enn du håpet på. Noen ganger må man være glad for de små tingene og i dag er en slik dag hvor man skal prise deg selv for å ha fullført et prosjekt av dette kaliberet.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag har du flere ulike prosjekter du skal ro i land. Du håper at det skal gå greit, men innerst inne vet du at det blir noen problemer, mest fordi du har fått noen ting i siste liten. Kvelden handler om å hjelpe en venn eller ung slektning med å planlegge.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du trekker deg unna for å være i fred i dag, men det er ikke så lett som du hadde håpet. Mye handler om at det er kolleger som trenger din hjelp og som oppsøker deg når du ikke er der. Her gjelder det å være tydelig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag krangler du voldsomt med en kollega, venn eller slektning. Når dere har så forskjellige verdier er det vanskelig for å få ting til å gå sammen når man skal samarbeide. Her er det viktig å lage retningslinjer fra begynnelsen som dere begge kan forholde dere til.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du ser ingen annen mulighet enn å gjøre som du blir bedt om i dag. Selv om du verken vil eller syntes det er rettferdig, er det bare å bite i det sure eplet og innse at livet sjelden er rettferdig. Kvelden handler om gode nyheter.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du bryter krysser nye elver i dag, og det er alltid traumatisk for den vanekjære Jomfruen. Selv om du prøver å sette opp en positiv fasade så brenner det i ditt indre av frustrasjon. Kvelden handler om å ha det gøy og om å møte venner.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Det er mye å stå i denne onsdagen og det er viktig at du er våken og observant på detaljer. Det er så mye som kan gå galt hvis du ikke er med på notene. Kvelden handler om moro og litt annerledes nyheter.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du sladrer med en venn om noe du egentlig ikke burde vite. Det gir deg en viss tilfredshet at denne informasjonen tross alt har nådd dine ører. Kvelden blir uvanlig interessant og informativ.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du satser alt på ett kort i dag, og det er modig gjort. Du vet at det er stor risiko for at du ikke lykkes og da blir det veldig tungvint å rette opp igjen. Fortjenesten hvis du klarer dette er imidlertid så høy at det er verdt risikoen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Onsdagen handler om lading og det er ikke helt lett. Du er helt tom, både sosial, emosjonell og fysisk, men du vet at du kan overvinne disse hindringene hvis du bare fokuserer på målet du har. Det blir en tidlig kvelden fordi du trenger å sove.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du utforsker en rekke forskjellige alternativer denne onsdagen, og du kommer til den konklusjonen at valgene du tok fra begynnelsen er fortsatt de beste. Du er fornøyd både med prosessen din og med resultatene den ga. Kvelden handler om en reise.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har så mye å gjøre at du egentlig ikke har tid til alt du har planlagt. Det du bør gjøre er å tenke nytt og rasjonalisere. Du vil føle deg mye bedre hvis du senker kravene til deg selv. Kvelden blir deilig og sørger for frisk luft.

Powered by Labrador CMS