Dagens Horoskop: Onsdag 25. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom onsdagen tar du hensyn til en del ulike faktorer for å kunne løse en oppgave. En sammarbeidspartner har vært fraværende, men dere løser de fleste problemene via e-post og telefon. Kvelden handler om en sport eller en hobby.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en veldig koselig og behagelig dag, spesielt om du kan disponere tiden din slik du selv ønsker. Du har en tendens til å planlegge langt frem uten å tenke over det. Struktur i hverdagen letter og du er en mester på å skape en smidig ordning. Kvelden handler om hverdagsluksus.

Tvillingene 21/5-20/6

Det blir kanskje ikke helt slik som du hadde planlagt denne onsdagen, men om du bare jobber ut i fra forholdene kommer du til å løse dagens problemer uten å anstrenge deg noe nevneverdig. Kvelden blir hyggelig og ganske sosial.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg ikke helt i form og det er viktig å høre på kroppen. Om den sier at du må hvile og ta det med ro så er det viktig å gjøre det. I løpet av dagen får du informasjon av en kollega og de nyhetene bekymrer deg. Husk at du ikke kan gjøre noe med situasjonen hjemmefra.

Løven 23/7-22/8

Du gruer deg til å si hva du føler ettersom du vet at følelsene dine er ganske uventede, i alle fall for denne personen. Uansett om det er ømhet, varme eller avsky du kjenner så er det intense følelser og du bør være oppriktig med personene det gjelder.

Jomfruen 23/8-22/9

Du tar ingen snarveier i dag, men er nøye, ambisiøs og veldig organisert. For din del er det fint å arbeide ettersom det gir deg den type struktur du elsker. Om det blir for rotete så følger ikke hjernen med. Kvelden handler om å være snill med seg selv.

Vekten 23/9-22/10

Du får gjerne være litt bitter, men prøv å hold følelsene inne under arbeidstiden ettersom det kan oppfattes som litt uprofesjonelt å være så krass. Når du kommer hjem kan du slippe ut ironien og dine egne bitre kommentarer.

Skorpionen 23/10-21/11

Du ser muligheter som ingen annen oppfatter i dag, og det gir deg en god fordel. Akkurat nå handler ikke arbeidet ditt bare om de vanlige oppgavene og du har sjansen til å kunne finne og presentere ulike utviklingsområder. Nå når forholdene stabiliseres krever arbeidet mer og mer av deg.

Skytten 22/11-21/12

Du kommer sent igang idag og det kommer til å skape problemer i løpet av dagen. Det beste er om du setter på to vekkerklokker og står opp en halvtime før du må, men å arbeide med sikkerhetsmarginer er rett og slett ikke en del av personligheten din.

Steinbukken 22/12-19/1

Du lurer på hva du har begitt deg ut på denne dagen. Det blir tøft, utmattende men enormt lærerikt, morsomt og du møter nye venner. For din del handler dagen om å øve på de sosiale ferdighetene dine samtidig som du utfordrer tankegangen og strategiene dine. Kvelden blir koselig, men tidlig.

Vannmannen 20/1-18/2

Det finnes ingen god måte å rekke alt du trenger å få gjort i dag. Det du har å arbeide med er begrenset og det hindrer deg fra å nå ditt fulle potensiale. Kvelden byr på hyggelige samtaler og avslappede miljøer.

Fiskene 19/2-20/3

Du vil virkelig prestere i dag, men sjansen er stor for at det låser seg for deg siden du vil for mye. Du har vanskelig for å få et realistisk overblikk på hva det er som forventes av deg. I løpet av ettermiddagen rekker du en del morsomme utfordringer.

Powered by Labrador CMS