Dagens Horoskop: Onsdag 24. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det gjelder å ha orden på ting i dag. Det er en del ting som krever at du raskt og enkelt kan finne frem fakta, men da gjelder det å ha oversikt. Kvelden handler om å vise hvem du er.

Tyren 20/4-20/5

Du har lengtet etter en rolig dag, og det får du i dag. Uansett om du jobber eller har fri, så tar du det med ro og du kan bruke dagen til å hente deg inn. Kvelden handler om gode nyheter og planer om ferie.

Tvillingene 21/5-20/6

Du er veldig tydelig med hva du føler for å unngå misforståelser. I dag prater du med en god venn om hva du føler, tanker om fremtiden og hva du tenker om dere to. Det kan være vanskelig, men samtidig nødvendig.

Krepsen 21/6-22/7

I dag prøver du å få tiden til å gå, men det går ikke så bra. Istedenfor å gå rundt grøten, så er det bedre å være konkret. Gå deg en tur, les en bok eller jobb. Hva som helst som kan få tankene bort fra beskjeden du skal få.

Løven 23/7-22/8

Denne dagen blir morsom, annerledes og livlig. Du har så mange idéer at om du bare kan realisere et par av dem vil det bli suksess. La kreativiteten flyte og hold det høyt under taket. Kvelden handler om å forsvare noe du tror på.

Jomfruen 23/8-22/9

Dagen blir kanskje ikke så morsom som du hadde håpet, men likevel lærerik og utviklende. Spesielt ettermiddagen kan by på uventet kunnskap og gode tips. I dag flørter du uvitende med en person som du egentlig burde holde deg unna.

Vekten 23/9-22/10

Du ser ingen andre alternativ enn å være veldig ærlig i dag, selv om du vet at det kommer til å såre. Problemet er at denne personen aldri ville vært like omtenksom mot deg. Denne personen er en vinner for enhver pris.

Skorpionen 23/10-21-11

Du lar deg lure av en persons sjarmerende væremåte. Du vet at du ikke kan stole på denne personen, og det beviser vedkommende i dag. Du blir skuffet over å ha rett, men det er likevel er tilfredsstillelse i å vite at du er en menneskekjenner.

Skytten 22/11-21/12

Du får en rar opplevelse i dag. Du har hatt så høye forventninger at ingenting kan leve opp til dine drømmer. Kanskje du burde være mer realistisk, men samtidig lengte og håpe. Kvelden handler om et møte.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir bra, men ganske intensiv. Du har mye du skal rekke, og liten tid å gjøre det på. Her gjelder det å bruke tiden smart, så du får mest mulig ut av den. Ikke glem å gi beskjed til noen som venter på å høre fra deg.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt hemmelighetsfull i dag, og det handler om at du ikke helt har bestemt deg. Du vil ikke si noe og få opp forventningene før du vet 100%. Kvelden handler om familie og planer for julen.

Fiskene 19/2-20/3

Du er en person som ikke kan la vær å reagere utad, spesielt når du blir oppmuntret som i dag. Det er så mye liv og energi i ditt stjernetegn at du ikke kan begrense deg selv. Dette er en del av din naturlige sjarm, men også noe som kan være irriterende for andre.

Powered by Labrador CMS