Dagens horoskop: Onsdag 24. august

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag prøver du å være effektiv, men det går ikke som planlagt. Du blir fanget av et hav av detaljer og er det noe du hater så er det småplukk. Du blir litt gal av at det er så mange små biter av puslespillet å holde styr på.

Tyren 20/4-20/5

I dag kan du ta det litt mer med ro, selv om du har mye å gjøre. Ved å veksle mellom morsomme og kjedelige oppgaver får du gjort mye på kort tid. I dag lengter du etter å unne deg noe du virkelig vil ha. Du vil ikke vente til i morgen.

Tvillingene 21/5-6/20

Du har mye å gjøre og som vanlig når du er stresset er risikoen stor for at du er uforsiktig. Du har en evne til å ha tunnelsyn når du er stressa og da blir du relativt ufølsom for finessene i visse detaljer. Du vil bare bli ferdig så fort som mulig.

Krepsen 21/6-22/7

Denne dagen handler om å se det positive i de små tingene. Det blir en koselig, men kanskje ikke en så begivenhetsrik dag. En tekstmelding eller en samtale vil få deg i virkelig godt humør. Denne personen har alltid en god innflytelse på deg. Kvelden handler om vennskap.

Løven 23/7-22/8

Når en venn er veldig trist, er du ikke der. Det er ikke fordi du ikke vil, men det er rett og slett umulig og det gir deg dårlig samvittighet. Det er vanskelig å forutsi denne typen hendelser, og vennen din forstår ditt fravær.

Jomfruen 23/8-9/22

I dag er du veldig sladrete. Vanligvis prøver Jomfruen å holde seg for god for denne typen oppførsel, men i dag kan du ikke la være å være uendelig nysgjerrig på noen ting. Du både oppmuntrer og søker aktivt denne typen informasjon.

Vekten 23/9-22/10

Det er en latskap og en god sans for humor i horoskopet ditt akkurat nå. Du tar ikke slike ting blodig seriøst og det forenkler hverdagen for deg. I løpet av onsdagen får du et fint kompliment fra sjefen din. Kvelden handler om familien og om familiekos.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en intens onsdag hvor du må takle mange vanskelige oppgaver og det tærer på din tålmodighet. Du føler at du fortsatt har et ganske lavt energinivå så mye av det du gjør i dag, må du tvinge deg selv til. Kvelden blir befriende stille.

Skytten 22/11-21/12

Det er visse folk som sjarmerer alle rundt seg og så er det folk som har vanskelig for å klikke med folk rundt seg. Du er en merkelig blanding av begge. Selv tenker du at du ikke klikker med noen, men alle rundt deg mener det motsatte.

Steinbukken 22/12-19/1

Det blir en god onsdag. Du er rimelig restituert etter en tøff periode og nå klør det i fingrene etter å lære nye ting og ta på seg nye utfordringer. Kvelden handler om å markere sitt territorium og det gjør du uten tvil.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av onsdagen har du mye å gjøre og mange møter. Du blander ting sammen og det blir forvirrende både for deg selv og for andre. Det ser ut til å være greit mange baller i lufta akkurat nå. Prøv å skalere ned hvis mulig.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en god midtukedag for deg. Du føler deg ferdig med mye, og det gjør at du får muligheten til å starte nye, litt mer interessante prosjekter. Kvelden byr på god mat og hyggelig selskap. Det blir en sosial kveld full av sladder.

Powered by Labrador CMS