Dagens horoskop: Onsdag 23. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en evne til å se ting fra et negativt perspektiv i dag, og det hjelper verken deg selv eller noen andre. Akkurat nå er det mye tretthet i tegnet ditt og det er når energinivået faller at humøret går med. Kvelden handler om å balansere.

Tyren 20/4-20/5

Det blir en ganske rolig dag der du fokuserer mye på en tur eller fri som kommer i ganske nær fremtid. Det kan være å planlegge pakking, handle noe fint eller ha et SPA hjemme. Du skjemmer deg selv bort i dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du nøler når du hører hvordan en venn har reagert på noe du har sagt. Du mente å være helt ærlig med følelsene dine, men vennens reaksjon får deg til å innse at de kanskje ikke er i stand til å håndtere denne typen informasjon. Noen ganger er det bedre å vite ingenting.

Krepsen 21/6-22/7

Du tvinger deg selv til å være effektiv i dag. Du har egentlig ikke noe ønske overhodet om å engasjere deg mer enn du må, men du vet det er vintertrøttheten som snakker, og det er derfor du prøver å ikke tenke så mye og bare gjøre. En god strategi.

Løven 23/7-22/8

Du er overrasket i dag, og du er ikke sikker på om du liker det. Selv om du vanligvis pleier å like det uforutsigbare, så du vil fortsatt ha muligheten til å velge og det får du ikke i dag. Kvelden handler om å være lydhør overfor en venn.

Jomfruen 23/8-9/22

Vis gjerne hvor skapet skal stå i dag. Du må være litt bestemt om du skal være i stand til å realisere ideene dine. Det er så mange ambisiøse mennesker rundt deg akkurat nå og risikoen er stor for at en av dem vil prøve å kjøre over deg for å vinne fordeler.

Vekten 23/9-22/10

Du er rolig, samlet og fokusert, noe du vanligvis aldri er. Dette er en god innflytelse på tegnet ditt og det hjelper deg spesielt mye i arbeidslivet og når det gjelder å ta litt større avgjørelser. Kvelden handler om trening.

Skorpionen 23/10-21/11

Denne onsdagen handler om å være ærlig selv om det kan føles skummelt å åpne opp, spesielt for folk du ikke kjenner så godt. Noen ganger må du våge for å vinne og i dag er en slik dag der du har lite å tape, men alt å vinne.

Skytten 22/11-21/12

Du kan være ganske cocky akkurat nå, og det irriterer noen kolleger. De tror ikke at du tar arbeidet ditt på alvor fordi du har en så avslappet holdning til jobben. Faktisk er det akkurat motsatt, din kjepphøye holdning blir en forsvarsmekanisme til å takle alle krav.

Steinbukken 22/12-19/1

Du har virkelig blomstret den siste uken. Etter å ha gått gjennom en ganske tung periode, føler du deg betydelig bedre. Du gleder deg veldig til noe akkurat nå og det gjør at du takler hverdagen og mørket. I dag sjarmerer du alle du møter.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag inntar du en defensiv holdning fordi du føler deg utpekt. Akkurat nå har du ganske vanskelig for å ta kritikk og det merkes, ikke minst på måten du reagerer på den tilbakemeldingen som en sjef prøver å gi deg. Kvelden handler om å gjøre noe som gjør deg glad.

Fiskene 19/2-20/3

Du er mer sliten enn du vil innrømme. Det har vært en tøff oppoverbakke denne måneden, men nå begynner ting å snu. Du føler at du får energien tilbake, litt etter litt, men bare det at det kommer tilbake gjør at man blir i ekstra godt humør.

Powered by Labrador CMS