Dagens horoskop: Onsdag 23. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du vet at du ikke kan bli sint på det en venn har gjort, men du har fortsatt vanskelig for å kvele den brennende følelsen som kommer når vedkommende forteller hva som har skjedd. Du prøver å se det som en positivt ting at denne personen er ærlig, og sier det som det er.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Det blir en fin, men samtidig produktiv dag. I dag kan du jobbe i ditt eget tempo og på en måte som passer deg. Kvelden handler om familien, og om morsomme og annerledes nyheter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du er stolt av en venn eller slektning som har lykkes med noe spesielt. Du prøver å rose denne personen, men vedkommende blir veldig flau av dette. Du vet at denne personen ikke liker for mye oppmerksomhet.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det blir en interessant dag hvor du prøver å svare på kritikken du får med entusiasme og forståelse. Du har innsett at dersom du tar til deg tilbakemeldingene, så blir det ikke like vanskelig neste gang. Det gjelder å svelge stoltheten din og lytte aktivt.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er en type oppførsel du ikke tåler, og i dag ser du hvordan en kollega opptrer på akkurat denne måten. Det handler om at denne personen egentlig ikke har evnen til å jobbe i gruppe og at de alltid opptrer slik det passer dem best.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du har en ganske intens onsdag foran deg. Du har en tendens til å få hodepine når visse type oppgaver hoper seg opp. Det du trenger å gjøre er å fokusere på én ting om gangen, da går alt mye bedre. Kvelden blir bra.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du vet at du er en person som kan strekke deg langt for å skape harmoni i en gruppe. Selv om du

må gå på akkord med dine egne meninger, så kan det være verdt det hvis gruppen fungerer bedre. Dette får du satt på prøve i dag når det er slitasje på jobben.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag har du veldig lyst til å være utendørs, men dersom du ikke har den muligheten, prøver du å være så effektiv som mulig slik at du uansett slipper å jobbe overtid. Du tilbringer gjerne ettermiddagen og kvelden med en kreativ hobby.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du vil bli skuffet når du ikke får en jobb eller det ansvaret du ønsket deg. Her er det viktig å ikke la det tære på selvtilliten din, og heller rette seg opp i ryggen igjen. Du vil møte skuffelser noen ganger, men ikke la det gå utover troen på din kompetanse og din kunnskap.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du er trøtt og irritert om morgenen, men det går over når du får ros på jobben. Akkurat denne tilbakemeldingen løfter hele dagen, som ender bar til slutt. Kvelden byr på hardtrening eller fysisk aktivitet og morsom sladder.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du har tatt på deg mye akkurat nå, og det er en risiko for at du glemmer noen ting dersom du ikke skriver ned alt du skal gjøre. Hvis du tror du kan huske på alt i hodet, lurer du bare deg selv. Kvelden handler om å presse seg selv.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Denne dagen handler om varme, kjærlighet og nærhet. Det blir en veldig koselig dag der du virkelig føler deg spesiell. En person sitter på informasjon som du trenger, men velger av en eller annen grunn å ikke gi den til deg.

Powered by Labrador CMS