Dagens horoskop: Onsdag 23. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Onsdagen byr på en overraskelse du ikke hadde forventet. Det handler om noe veldig omtenksomt som en venn gjør for deg. Kvelden blir intens og altfor sen. Du bør være litt mer forsiktig med å få nok søvn.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Dagen blir rolig, men byr likevel på litt variasjon. I dag gjør du ting i ditt eget tempo, uten å stresse. En venn har problemer og vil gjerne lufte dem med deg. Kvelden byr på morsomme aktiviteter.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du kommer med en ganske gjennomsiktig unnskyldning for å unngå noe du ikke vil gjøre i dag. Det handler om at du har lovet en venn noe, men nå er du ikke i humør til å bli med. Du kan prøve å være ærlig. Din venn foretrekker ærlighet fremfor hvite løgner.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Dagen handler om å ta plass og om å vise hvem du er. Du synes kanskje det er litt vanskelig å fremheve deg selv, men i dette tilfellet har du ikke så mye valg. Dette vil være en nyttig øvelse for å vise selvtillit.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag prøver du å rette opp en feil du har gjort, men det er ikke så enkelt som det ser ut til. Problemet ditt er at du ikke forventet å få denne feilen, og trodde at du kunne slippe unna uten at noen la merke til det.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Det er ingenting du kan si eller gjøre som kan roe ned en opprørt kollega. Uansett hva som egentlig skjedde, føler vedkommende seg overkjørt og det skaper en ganske spent stemning på jobben. Gi det litt tid før du forteller din side av historien.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er i godt humør denne onsdagen. Det er så mye fantastisk energi i horoskopet ditt akkurat nå, du må bare finne en måte å kanalisere den på. På ettermiddagen kan et problem skape litt forvirring på jobben.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag tar du tak i en rekke prosjekter hjemme og det går overraskende bra. Din store ressurs i dag er din sjarm og din evne til å få folk til å gjøre det du vil. Kvelden blir interessant.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne dagen må du se på andres behov, fremfor for hva du ønsker å gjøre selv. Det er på en måte en givende dag hvor du blir møtt med takknemlighet fra menneskene du hjelper. Kvelden handler om vennskap.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

På onsdag er du litt gretten, hovedsakelig fordi du er sliten. Litt for mange sene netter på rad gjør at du egentlig ikke har sovet så mye som du skulle ønske. Denne dagen får du både skumle og fantastiske nyheter på samme tid.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

På onsdagen prøver du å fokusere på én ting om gangen og det går sånn passe. Det er så mange ting du må huske på, og det blir ikke alltid like bra når du føler deg presset. En idé er å prøve å strukturere arbeidet litt mer, da blir det lettere

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Onsdagen blir interessant, men også full av konflikter. Akkurat nå er du ikke så interessert i andres problemer, men du klarer likevel å engasjere deg i dem. Kvelden handler om å ta til fornuft.

Powered by Labrador CMS