Dagens Horoskop: Onsdag 22. September

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen kjenner du at du har hellet med deg og det føles ordentlig godt. Det er lenge siden ting gikk din vei slik som de gjør nå. Du kommer til å ha dette hellet med deg videre i omtrent en måned, så nå gjelder det å utnytte situasjonen.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av onsdagen har du en del oppgaver du gjerne vil rekke å fullføre, men det er ikke noe problem ettersom du er inne i en produktiv fase. På et punkt vil du få nyheter som kan være veldig positive for deg. Gjennom ettermiddagen og kvelden tilbringer du tid med venner og kollegaer.

Tvillingene 21/5-20/6

Du lar deg imponere av vennene dine ettersom de er så effektive. Akkurat nå savner du den motivasjonen, og du håper at litt av entusiasmen deres vil smitte over til deg. I løpet av dagen venter du på nyheter som har med en ferie å gjøre.

Krepsen 21/6-22/7

Du føler deg utarbeidet selv om høsten såvidt har startet. Det handler først og fremst om at du ikke har kontroll over forventingene til sjefene dine og det skaper en uro. Det beste er om du tar en prat med sjefen din og får en oversikt over situasjonen istedenfor å bekymre deg for et problem som kanskje ikke finnes.

Løven 23/7-22/8

Du blir lurt i dag og det gjør at du føler deg dum. På tross av at det er en vennlig ment spøk så føler du at det var en spøk som gikk på din bekostning som du ikke ønsker å være en del av. Det er en vesentlig forskjell. Kanskje burde du snakke med vennen din om at du ble såret av dem.

Jomfruen 23/8-22/9

Denne dagen handler om å fokusere på de rette tingene og om å finne energi i hverdagen. Det er fort gjort å overarbeide og da finnes det lite til overs for fritidens aktiviteter. Det blir en ond sirkel ettersom trening og hobbyer vil gi deg mer energi i lengden.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om å vise at du kan mer enn du ser ut til å kunne. Du pleier ikke å være den som fremhever deg selv, men akkurat i dag vil det lønne seg for deg å vise fram litt av kompetansen din til sjefene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en hyggelig og variert onsdag hvor du lykkes med et prosjekt hjemme som du har arbeidet med hele uken. Takket være den positive energien din så sprer du glede både hjemme og på jobben. En venn får høre nyheter som bekymrer dem og de deler disse med deg.

Skytten 22/11-21/12

Du snubler når du nærmer deg målet, men det er ikke på tide å senke farten enda. Du må kjempe hele veien, hvis ikke kommer du til å ha kastet bort mange søvnløse netter og lange dager. Det er bedre å bli enda mer disiplinert og nøye nå når du er så nære.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne onsdagen handler om å se muligheter før andre gjør det. Det gjelder å være uthvilt og våken for da kan du vinne enorme fordeler. En venn trenger støtte når det kommer til en beslutning de er i ferd med å ta. Kvelden blir hyggelig og kan by på en liten flørt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du gruer deg til å fortelle hva du mener selv om disse tankene stadig dukker opp i hodet ditt. For din del er det veldig viktig at du uttrykker deg på best mulig måte. Du vil ikke at meningene dine skal kunne misforstås og vennen din er ganske følsom av seg.

Fiskene 19/2-20/3

Onsdagen blir en rolig dag innledningsvis, men jo nærmere enden av arbeidsdagen kommer jo mer stressende blir tempoet. Du er ikke vandt til å planlegge tiden din så nøye så det er noe du er nødt til å øve på. Du kan regne med en del overtid fremover.

Powered by Labrador CMS