Dagens horoskop: Onsdag 22. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Onsdagen blir interessant og veldig intens på en god måte. Så lenge du er ydmyk og går inn for at du ikke kan vite alt, så mye så det blir en bra dag. Det er når du setter opp en holdning som om du vet alt at du havner i trøbbel. Lytt og lær.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag jobber du hardt og fokusert, noe som gir deg det resultatet du ønsker og streber etter. Du liker å se at planene dine blir virkelighet. På kvelden forbereder du en tur. Det kan være å handle, vaske eller pakke.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Onsdagen blir litt kjedelig. Det er noe søvnig over hele denne dagen som ikke forsvinner uansett hvor mye du prøver å skape god energi. Noen dager er bare tøffe, og det er ikke mye å gjøre med det. Kvelden blir morsommere enn dagen.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du trekker deg fra en konflikt fordi du rett og slett ikke orker å krangle i dag. Du er så lei av at denne personen alltid må skape drama. Du har godtatt mye fra vennen din, men nå begynner begeret å renne over.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag ser du ut til å bevege deg mye utendørs. Det kan være på jobb, eller at du er rett og slett har fri denne dagen. Det blir en god og produktiv dag som omhandler glede og kreativitet. Kvelden handler om en avgjørelse du må ta.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I dag vil du bevise at du kan mer enn du viser. Sjefen din ser ut til å ha en misforståelse om ferdighetene dine, og du ønsker å endre det. Det er bra at du innser at du har mer å tjene på å være i forkant enn på å holde deg i bakgrunnen.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har så mange ting du både ønsker og må ta igjen denne onsdagen. Det er bare en brøkdel av alt du ønsker å gjøre som handler om jobb. Det meste berører private ting som har med bolig og med din økonomi å gjøre.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Det er mye styrke i karakteren din akkurat nå, og du trenger virkelig å ha den hvis du skal komme deg ut av den negative spiralen du har havnet i. Finn veien tilbake til dine kjerneverdier for å bli den personen du er stolt av å være.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det ser ut til at du må tenke nytt om du skal holde det du lovet i dag. Du var veldig impulsiv da du sa ja og du tenkte ikke hele veien. I dag får du ta konsekvensene av en forhastet og lite gjennomtenkt beslutning. Du kan bare gjøre ditt beste.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag får du muligheten til å bli kjent med et nygammelt miljø. Det blir en bra dag selv om den ikke blir akkurat som du hadde forestilt deg. Ettermiddagen byr på en fysisk utfordring. Kvelden handler om å pakke for en tur.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Noen ganger er du ikke så rask som du burde være. Det handler om at du setter nøyaktighet foran tempo. Det er bra at du ikke er uforsiktig, men du må også kunne sette inn et høyere gir ved behov. Kvelden blir stressende med mye å gjøre.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du misliker det lunefulle nordiske sommerværet. Det hindrer deg i å dyrke dine vanlige fritidsaktiviteter som i stor grad handler om å være utendørs. I dag funderer du på å prøve en ny hobby der du kan være inne når været ikke samarbeider.

Powered by Labrador CMS