Dagens Horoskop: Onsdag 22. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen markerer en slutt, men også en begynnelse for deg. Det vil være et utgangspunkt inn i en ny verden og du føler deg både litt usikker og forventningsfull på samme tid. Denne dagen handler om å feire, men også om å si farvel til et sted, person eller fase i livet ditt.

Tyren 20/4-20/5

Du er i godt humør denne dagen og tiden går fort. Det er mer energi og glede i din hverdag nå, enn for et par måneder siden. I det siste har du begynt å komme nærmere en sjef og du føler at dere kommuniserer mye bedre nå enn før.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er et stress over denne dagen som gjør at du føler på høy puls, selv når tempoet er ganske moderat. Det handler om dine egne forventninger og dine egne krav. Du viser hvem du er og du legger hele din sjel i arbeidet ditt denne onsdagen.

Krepsen 21/6-22/7

Det er en fortvilelse i horoskopet ditt akkurat nå. Du trodde du hadde en god forståelse av det som skjedde i privatlivet ditt, men så noe skjedde for noen uker siden som forårsaket turbulens i livet ditt. Det handler om sterke følelser, ikke bare for én person, men to.

Løven 23/7-22/8

På onsdagen prøver du å ta igjen de siste forberedelsene før jul, og i ditt tilfelle kan det bety stort sett alt. Løven er sjelden tidlig ute, og vanligvis ute i siste liten. Det er nesten som

du ser på det litt som en utfordring å ikke kjøpe julegaver før den 20. desember.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt opprørt over at ideen din blir så dårlig mottatt. Jada, du kan innrømme at den er litt tungvint, men du tror den har kvaliteter som gjør at den ikke bør avvises så raskt. Ettermiddagen og kvelden handler om jul og om juleforberedelser. Du bruker mye tid på å skape julestemning.

Vekten 23/9-22/10

På onsdagen har du lett for å bli både trist og sint. Du er veldig følsom akkurat nå, grunnet Månens plassering og i akkurat dette tilfellet er du nærmest de negative følelsene. Kvelden handler om annerledes meninger.

Skorpionen 23/10-21-11

Du ser gjennom en hvit løgn, men du vil ikke såre vennen din ved å vise at du forstår hva det er denne personen prøver å holde hemmelig. Noen ting er ikke verdt å legge så mye energi i, og dette er en av de tingene.

Skytten 22/11-21/12

Du må gjerne være litt på hugget i dag. Det er mye å gjøre og det er bra om du tar eget initiativ. En konflikt på jobben har blusset opp for alvor den siste tiden. Det handler om to kolleger som aldri har jobbet jevnt og trutt, og nå er det verre enn noen gang.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er litt nysgjerrig på en person som hele tiden kontakter deg. Det er sjelden du som tar initiativet for å møtes eller prate. Denne personen liker deg som en venn, men i det siste har du begynt å tenke på om det kan være mer enn bare vennskap vedkommende føler.

Vannmannen 20/1-18/2

Du har vanskelig for å sette foten ned på jobb selv om du burde. Det er hovedsakelig én person som ofte roter det til, fordi denne personen er dårlig til å lytte og ta instruksjoner. Du kan ikke håndtere dette akkurat nå, men bestemmer seg for å vente til etter jul.

Fiskene 19/2-20/3

Du funderer over en person og deres evne til å ikke lytte. Det handler nok om en ganske ung person som fortsatt tror at verden dreier seg rundt seg selv. I dag er det en risiko for at det blir en konfrontasjon mellom dere.

Powered by Labrador CMS