Dagens horoskop: Onsdag 21. september

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen handler om å si ja i stedet for å være negativ til det nye. Omfavn det ukjente og gå inn i fremtiden med din vanlige selvtillit, det er den eneste veien akkurat nå. Prøv å finne tilbake til Værens strålende og selvsikre tro på seg selv.

Tyren 20/4-20/5

Selv om onsdagen kan være stressende, fokuserer du heller på det positive. Det kan være at du får sove ut, at du unngår å møte visse personer eller at du tvert imot får tilbringe tid med folk som får deg til å smile. I det hele tatt en energisk og god dag.

Tvillingene 21/5-6/20

Du tar to skritt frem og ett tilbake akkurat nå. Det handler mye om hvem du er ute i ukjent terreng og da kan du ikke forvente at ting skal gå så fort eller så jevnt som du ønsker. Prøv å ikke bli frustrert, dette er en god måte å øve på å øke tålmodigheten.

Krepsen 21/6-22/7

Du blir dratt inn i drama som du virkelig ønsker å unngå. Det gjelder to nære venner som inntil nylig kan ha vært et par, men er nå i strid med hverandre. De både trekker deg inn og begge vil at du skal ta et standpunkt for dem, mens du ikke vil ta parti.

Løven 23/7-22/8

Du flørter mye med en kollega. Du kan ikke la være. Denne personen er søt, morsom og ser på deg på en måte som gjør deg helt varm. Hvis du er singel, nyt situasjon, og hvis du har en partner, bør du være litt forsiktig. Følelsene dine kan være komplisert.

Jomfruen 23/8-9/22

Du er ikke i humør til å diskutere beslutningene dine i dag, men samtidig lar ikke noen av kollegene dine deg ikke gå videre uten å forklare hvordan du tenker og bevise at du tenker rett. I løpet av dagen er det en risiko for at du får et sinneutbrudd fordi du blir provosert.

Vekten 23/9-22/10

Du har ingen problemer med å lytte til andre så lenge du ikke trenger å inngå kompromisser når det kommer til noen sentrale spørsmål. Vekten er en ekspert på å finne en balanse mellom å ivareta sine egne interesser og samtidig få andre til å føle at de kan påvirke, noe du beviser i dag.

Skorpionen 23/10-21/11

Du skjønner at du har gjort en feil, men du er i tvil om situasjonen kan reddes eller om du egentlig er interessert i å prøve å gjøre noe med det. Noen ganger er det lettere å godta at du har gjort noe galt, og heller gå videre i stedet for å rote med det enda mer.

Skytten 22/11-21/12

Du ser på en kollega med helt nye øyne. Denne personen har imponert deg med sine verbale evner og med sin sjarm. Skytten er ofte den med god humor og et vinnende vesen, så det er derfor du blir trollbundet når du møter noen med en enda sterkere karisma enn du har.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag kjører du hardt fra relativt tidlig på morgenen og det blir både gøy og krevende på samme tid. Du har mange oppgaver som du forventes å fullføre, samtidig som du har mange private engasjementer. Kvelden blir interessant.

Vannmannen 20/1-18/2

Du kan se både problemer og fordeler med situasjonen som har oppstått. Det handler om en stor gruppe som plutselig er blitt veldig liten. Du vet at det er lettere å få en liten gruppe til å fungere, men samtidig har den ikke samme innflytelse som en stor gruppe.

Fiskene 19/2-20/3

Du tar flere gode beslutninger i dag og du er fornøyd med at du kan være så bestemt som du er nå. Fiskene kan være litt som Vekten og vakle frem og tilbake mellom ulike avgjørelser, men en påvirkning fra Væren gir deg mer driv og en større følelse av hensikt.

Powered by Labrador CMS