Dagens Horoskop: Onsdag 21. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom onsdagen stresser du for å gjøre klart så mye som mulig. Om du arbeider vil du gjerne bli ferdig litt tidligere og om du har ferie planlegger du kanskje en utflukt på ettermiddagen. Kvelden handler om vennskap.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av onsdagen gjør du ting litt på autopilot. Det kan handle om alt fra å ta en morgenkaffe til hvordan du legger opp arbeidet. Kvelden blir herlig, men litt senere enn det du foretrekker.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen har du en tendens til å bli ordentlig såret over småting. Det kan handle om alt fra en syrlig kommentar fra en venn til at ting ikke går helt din vei. Månen gjør deg ekstra følsom akkurat nå og det kan også hende at du har lettere for å havne i krangler med venner og bekjente.

Krepsen 21/6-22/7

Dagen blir herlig og litt annerledes. Du har en del ting du må gjøre før du kan bruke resten av dagen på ting du selv vil med god samvittighet. Kvelden blir sosial og handler om venner og god mat.

Løven 23/7-22/8

Du overdriver litt når du forteller om kunnskapen din innenfor et visst område. Det er fordi du vil imponere en venn, og det gjør du til den grad at vennen din kommer til å kreve kompetanse på det nivået når de ber deg om en tjeneste.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt usikker på hvordan du skal uttrykke deg, men til slutt lykkes du med å finne ordene du leter etter. Du vil virke rolig men ikke uinteressert, og det er en fin balansegang. Vanligvis vurderer du ikke ordene dine like nøye, men dette er en spesiell person og du vil fange oppmerksomheten deres.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om små eventyr og om å nye livet. Det blir en herlig dag hvor du nyter alt fra god mat og trivelig selskap til interessante utflukter. Mesteparten av dagen tilbringer du utendørs, du vil passe på å nyte mest mulig av det fine været.

Skorpionen 23/10-21/11

Det blir en interessant onsdag som byr på både søtt og salt. Du møter en venn du har savnet og du innser at denne gangen skal du anstrenge deg mer for å holde kontakten. Du møter også på en person som ikke er like tiltalende.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av dagen får du gode nyheter i form av en beskjed av noe slag. Det var kanskje ikke helt uventet, men du blir likevel ordentlig glad. På ettermiddagen og kvelden feires en spesiell hendelse. Det blir en trivelig, men alt for sen kveld for din del.

Steinbukken 22/12-19/1

Det finnes varme, omtanke og vennskap i tegnet ditt og det merkes spesielt akkurat i dag. Du og noen andre personer har blitt en liten gjeng som enten trener eller gjør aktiviteter sammen. Det som er så underlig er hvor forskjellige dere er og aldersforskjellene mellom dere.

Vannmannen 20/1-18/2

Du blir litt irritert på en person som ikke alltid vet hva de holder på med, men som likevel skal ta for seg de vanskeligste prosjektene. Du har prøvd å påpeke at personen det er snakk om mangler en del kompetanse, men personen er god på å markedsføre seg selv.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen blir kreativ og annerledes. Du har mye du vil få gjort, så du må tørre å ta svingene og teste snarveier du vanligvis unngår. I løpet av dagen får ros for et initiativ du tar.

Powered by Labrador CMS