Dagens Horoskop: Onsdag 20. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Du regner med å få et svar som du ikke får i dag og det skuffer deg litt. Av og til kan det være nyttig å se at ting ikke alltid går slik man forventet. Det kommer til å holde deg mer våken i fremtiden og få deg til å ikke ta ting for gitt. Tyren 20/4-20/5 Gjennom onsdagen jobber du med både kropp og sjel. Det blir en varierende og tidvis kreativ dag hvor du får sjansen til å ta et par store sprang. Kvelden handler om å svare på et relativt personlig spørsmål Tvillingene 21/5-20/6 I løpet av onsdagen tvinger du deg selv til å prøve å skimte mållinjen i et ganske omfattende prosjekt. Det har vært så mye om og men i det siste at du nesten ga opp håpet, men nå føles det bedre. Kvelden byr på en herlig blanding av hendelser. Krepsen 21/6-22/7 Denne onsdagen går all luften ut av deg etterhvert. Det er som om hele ukens samlede energi allerede har blitt brukt, og nå vet du ikke hvordan du skal lade opp igjen. Det handler om det enkle og essensielle. Spise rett, ikke slurve med søvnen og en tur i frisk luft hver dag.

Løven 23/7-22/8

Du drømmer om en forandring som akkurat nå er veldig langt unna. Det handler om noe/noen som du vil ha, men som har ligget akkurat utenfor din rekkevidde i flere år. Noe som skjer i dag får denne gamle drømmen til å våkne til liv igjen.

Jomfruen 23/8-22/9

Du kjemper og står på i dag men innerst inne vil du bare hjem og sove. Det går en masse energi på å holde oppe denne fasaden og det gjør at du ikke har noe igjen når du kommer hjem på kvelden.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av onsdagen prøver du å oppnå et lite mirakel. Det handler ikke bare om å få i havn et nesten umulig prosjekt, det handler også om å vise en sjef hvorfor de bør la deg fortsette med dette prosjektet.

Skorpionen 23/10-21/11

Du er frustrert når det kommer til flere områder i livet ditt akkurat nå. Det handler delvis om at du har mistet litt selvtillit og da blir alt mye vanskeligere. For å finne tilbake til ditt vanlige selv må du analysere hvor du er på vei og hva du egentlig vil.

Skytten 22/11-21/12 Du krangler med en sjef om helt unødvendige ting. Det handler mer om at du er skuffet over at de ikke har støttet deg i en sak tidligere i uken enn at det er et problem med dagens virksomhet. Skytten kan være veldig langsint når det passer. Steinbukken 22/12-19/1 Du har vanskelig for å si verken ja eller nei til et spørsmål fra en beundrer. Du er ikke vandt til at noen tilnærmer seg så rett frem. For din del handler det mye om at du vil tenke gjennom hva du gir deg inn på, men risikoen er at du vil bli dratt med av denne bølgen. Vannmannen 20/1-18/2 Du analyserer og funderer veldig mye denne onsdagen. For din deg gjelder det at all fakta er på plass om du skal lykkes med det du har sett for deg å gjøre denne dagen. Du kan være ganske sta når det passer deg selv. Fiskene 19/2-20/3 Det finnes en ganske hatsk stemning mellom deg og en kollega. Du vil ikke påstå at dere avskyr hverandre. men dere har veldig vanskelig for å samarbeide ettersom dere ser på virkeligheten på to veldig forskjellige måter.
Powered by Labrador CMS