Dagens horoskop: Onsdag 20. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir en interessant onsdag som handler mer om hva du ikke kan, mer enn hva du faktisk mestrer. Du får teste grensene dine på en helt ny måte og det blir en morsom og lærerik erfaring. For at denne dagen skal kunne gi så mye som mulig bør du vær ydmyk.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Du er litt lei av noen mennesker i disse dager, men du gjør ditt beste for å holde masken til tross for at det med jevne mellomrom bobler inni deg. Hvis du fokuserer på deg og ditt, og unngår å bry deg med andre, så det kan bli en ganske fin dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du prøver å etablere nye vaner, men det er vanskeligere enn det høres ut. Du har en visjon om hvordan du vil at livet ditt skal se ut, men den visjonen kan være vanskelig å realisere i en rotete hverdag og med en generell tretthet. Du trenger å finne hverdagsinspirasjon.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Det er en stahet i horoskopet ditt som lar deg presse gjennom det meste, enten det er jobb eller privatliv. Du gir ikke opp hvis du får et nei, du bare finner nye måter å nå dine mål, og dette er en egenskap som vil hjelpe deg i dag.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er vanligvis ikke så langsint, men på grunn av påvirkningen fra Tyren har du veldig vanskelig å tilgi og gå videre akkurat nå. En person tråkker deg på tærne i dag, og de vil de betale for på slutten av sommeren. Som sagt, du glemmer ingenting.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tenker mye på hvordan du kan gjennomføre et bestemt arrangement uten det koster for mye penger. Ditt ønske om å feire går ikke hånd i hånd med din økonomi. Vær kreativ, arranger et spleiselag hvor alle er med og bidrar og du kan stå for dekor og lokale.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du blir veldig frustrert når ting ikke går som du vil i dag. Det glemmer at dette er et område du er relativt ny på og som du bør gi deg selv en sjanse til å lære mer om før du går videre. Kvelden handler om sterke følelser.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Du synes litt synd på en venn som gjentatte ganger blir ignorert av den personen de helst vil være nær. Du ser at de blir utnyttet, men du vet også at når det kommer til denne personen, er din venn ganske ignorant. Det er ikke mye du kan gjøre.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Denne dagen blir uvanlig kreativ og du lar fantasien og kreativiteten løpe løpsk, hånd i hånd. Hvis du jobber, vil du overraske sjefen din med dine innovative ideer. Privat prøver du å lage noe til hjemmet ditt. Du vil virkelig leve akkurat nå.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du fikk en dose lav selvtillit forrige uke, og det henger fortsatt i. Mot slutten av denne dagen skjer det noe som får alt til å snu, og du skjønner hvilke resultat alt det harde arbeidet har gitt, og at denne nedturen bare var en engangshendelse.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag bygger du videre på noe du startet i forrige uke. Du innser til din glede at du faktisk begynner å få orden på et ganske sammensatt prosjektet og du kan endelig se lyset i enden av tunnelen. Kvelden blir morsom.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I dag er det viktig å ikke bli overrasket når du hører en sjef nevne noen tall. Selv om det høres utrolig ut, er det bra om du holder masken og sjekker opp fakta på et senere tidspunkt. Dersom du har fri i dag, dreier dagen seg om din private økonomi.

Powered by Labrador CMS