Dagens horoskop: Onsdag 20. april

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag forventer du noen ting som ikke vil skje. Det kan være noe gøy eller noe vanskelig, men faktum er at du investerer unødvendig mye energi i noe som ikke har skjedd ennå. Prøv å fokusere mer på nåtiden.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Onsdagen vil være en blanding av oppgaver som er nødvendig å gjøre og ting som handler mer om deg deg selv, hva du synes er gøy og liker ditt eget velvære. Det blir en ganske rolig, men veldig fin dag som gir deg mye energi.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I dag skal du prøve å finne en måte å ta igjen noe du har utsatt lenge. Det er en av dine svakheter at du har problemer med å implementere en langsiktig plan og holde deg til den. Du kjeder deg lett og da mister du konsentrasjonen og drivkraften.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag tar du kontakt med en person på en ganske uskyldig måte. Du vil virke avslappet og nesten uinteressert, men sannheten er at du tenker mye på vedkommende. Det er en fiksering som gjør det vanskelig å gi slipp fordi du ikke fikk en god avslutning på historien din.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er en omsorg og en varme i horoskopet ditt som får deg til å blomstre og være litt mindre på vakt. Løven har faktisk to sider av sin personlighet. En åpen, sosial og sjarmerende kattunge, og en avventende, mistenksom og kalkulerende jeger. I dag er du førstnevnte.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du tar det med ro i dag fordi du skjønner at du ikke får et bedre resultat hvis du stresser. Dessverre er det mange av kollegene dine som mangler din innsikt og som stadig legger unødvendig energi i å bekymre seg i stedet for å jobbe med og ta en ting om gangen. I dag får du velfortjent ros fra en leder.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du har en evne til å involvere deg i konflikter som du egentlig ikke trenger å forholde deg til. Det handler om et grunnleggende behov for å ha harmoni rundt deg, og all kranglingen forstyrrer dette. Du kan ikke la være å megle, og vanligvis går det veldig bra, men ikke i dag. Det er for stort gap mellom de ulike partene.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du har mye å tenke på denne onsdagen og mye handler om problemer knyttet til jobb. Du har noe som du bryr deg mye om, samtidig som du tenker at ting kanskje må moderniseres litt. Her blir det en fin balanse mellom det som fungerer og det som er nytt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag prøver du å resonnere med en venn som gjør noe som både er kostbart og tankeløst. Du vet at vennen din har drømt om dette lenge, men du vet også at tidspunktet er elendig valgt. Hen bør vente til forholdene er mer gunstige.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag venter nyheter og du er usikker på om du er helt klar for det. Du vet det kan bli store endringer i nær fremtid, og du er ganske delt i hele situasjonen. På den ene siden tenker du at alt nytt er spennende, men på den annen side er du bekymret for hvordan du skal passe inn.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Onsdagen handler om å resonnere med mennesker som mangler fantasi. Dette kan være psykisk vanskelig for den visjonære Vannmannen. Du har jobbet med denne typen personlighet før, men det har aldri påvirket situasjonen din på samme måte som det gjør akkurat nå.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

I løpet av denne dagen prøver du å tenke rasjonelt og det kan være mye vanskeligere enn det høres ut. For å være så objektiv som mulig må du koble ut følelsene dine, og det er nesten umulig for en Fisk. Du tenk alltid med hjertet før fornuften.

Powered by Labrador CMS