Dagens horoskop: Onsdag 2. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir både travel og kreativ på samme tid. Du utfordrer nye grenser og det gjør deg stolt av deg selv, samtidig som du kjenner på en prestasjonsangst som kan være vanskelig å håndtere. Du ønsker enda bedre resultater.

Tyren 20/4-20/5

I dag tar du det med ro. Du kombinerer ulike må-gjøres-oppgaver med mer morsomme oppgaver

og noen utendørsaktiviteter hvis været tillater det. Det blir en god og energigivende dag og natt. Om kvelden hører du nyheter om en venn og deres situasjon.

Tvillingene 5/21-6/20

Du ser at du kan utfordre deg selv denne onsdagen, men da må du bryte visse regler, noe du er litt ambivalent til. Riktignok liker du å strekke på grensene, men å gå så langt som å sprenge dem er en vesentlig forskjell.

Krepsene 21/6-22/7

Du trekker deg unna en person som går deg litt på nervene. Denne personen kjenner ingen grenser og er dårlig til å lese signaler, noe du opplever som ganske plagsomt. Du har vært snill mot denne personen tidligere, og nå blir du ikke kvitt hen.

Løven 23/7-22/8

Du utnytter en kollegas svakhet for deg i dag. Du vet at det ikke er helt riktig, men samtidig har du et behov både for å bli konfirmert og å få hjelp. Problemet er at vedkommende kan lese mer inn i situasjonen enn det som er der.

Jomfruen 23/8-9/22

Denne dagen handler om å gjøre ting på riktig måte. Å følge noen direktiver til punkt og prikke er ikke noe problem for deg, men det er andre som finner denne typen restriksjoner plagsomme. Her er det viktig å finne et kompromiss som fungerer for begge.

Vekten 23/9-22/10

Du lurer mye på en kollegas oppførsel som i beste fall kan beskrives som annerledes. Vedkommende har både en sterk aura og mye energi på samme tid, samtidig som du aner at det er noe under overflaten som handler om et komplisert forhold til voksent ansvar.

Skorpionen 23/10-21/11

Du blir lett sint akkurat nå, og du vet egentlig ikke hvorfor du blusser opp så fort. Det handler om en ugunstig påvirkning i horoskopet ditt, og den vil komme og gå i nesten et år. Du må lære å få kontroll

over dine følelser.

Skytten 22/11-21/12

Det er forskjellige måter å konfrontere mennesker som du føler har gjort deg urett, men du tar en veldig direkte tilnærming i dag, og det kan være litt skremmende. Skytten er ikke en som holder tilbake følelsene sine og ditt sinne eller frustrasjon er tydelig merkbar.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag setter du deg selv og ditt velvære først. Du vet når du må ta en pause og lade opp og i dag er en slik dag. Forrige uke var fantastisk på mange måter, men også utmattende energimessig. I dag lader du batteriet ditt til helgen.

Vannmannen 20/1-18/2

Denne onsdagen prøver du å holde mange baller i lufta samtidig. Det er et stort prosjekt som skal ha ros i havn og det er mange kokker involvert i denne suppen, noe som neppe gjør ting lettere for deg. Prøv å være fast og lydhør samme tid.

Fiskene 19/2-20/3

Det blir en kreativ onsdag hvor du kan fremheve ditt mest fantasifulle og sjarmerende jeg. Du kommer til din rett når du får blomstre inn i ditt kunstnerskap på den måten som du får i dag. En sjef roser din oppfinnsomhet. Kvelden handler om familien.

Powered by Labrador CMS