Dagens horoskop: Onsdag 2. mars

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Selv om været er litt lunefullt akkurat nå, er det fortsatt vår i luften. Det er mer en forutanelse enn en realitet. Du nyter fuglesang og små vårtegn, som knopper på trærne og småblomster. I løpet av dagen får du et resultat på en test du gjorde. Du vil bli overrasket.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Onsdagen ser ut til å handle om å ta ting for det de er, om å være i nuet og om å nyte små gullkorn i hverdagen. I dag ser det ut til at du tilbringer litt tid med en slektning eller venn. Det blir en morsom og delvis fartsfylt dag. Om kvelden er du ganske sliten og foretrekker å ta det med ro.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne onsdagen ønsker du å avklare enkelte ting på jobben. Men det handler om private forhold, men også om forholdet mellom kolleger. Akkurat nå synes du det er ekstra viktig å respektere hverandre uavhengig av bakgrunn, politisk ståsted eller private meninger. Du er klar til å sette ned foten om nødvendig.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er en person som ikke vil være i veien og derfor trekker du deg tilbake når det begynner å bli mye konflikter rundt deg. Du prøver å unngå å ta parti, men til slutt har du ikke noe annet valg enn å velge side. Det står for mye på spill.

Løven 23 / 7-22 / 8

I løpet av denne onsdagen er det viktig å ikke miste den røde tråden. Akkurat nå er det så mye som skjer rundt deg at du har litt vanskelig for å fokusere på det du skal gjøre. Det er så mye mer som er interessant. Kvelden blir rolig, men likevel informativ.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du ser ingen begrensninger akkurat nå fordi du er utelukkende positiv, takket være innflytelsen fra Venus. Du utstråler sensualitet og varme, noe som gjør at du kanskje legger merke til at uvanlig mange mennesker flørter med deg. Kvelden handler om å stille spørsmål.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du er på hugget i dag og det kan gjøre deg ganske krass, både i toneleiet og i det du sier. Noen kolleger kan bli litt såret av din tøffe holdning fordi det ikke er likt deg å være sånn. I løpet av dagen blir du konfrontert med en sjef og med vedkommendes litt rare ideer.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det blir en interessant og givende onsdag hvor fokus er på å være aktiv og få ting gjort uten å stresse. Her gjelder det å finne en god balanse mellom effektivitet og kreativitet. Kvelden kan by på mye moro hvis du bare klarer å henge med.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det er et undertrykt sinne i horoskopet ditt akkurat nå. Du føler deg både glemt og skjøvet vekk samtidig. Du velger sannsynligvis ikke å dele følelsene dine, men holder på dem i stedet, noe som kan føre til at du irriterer deg over småting og freser til kollegaer.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I løpet av denne dagen har du mye å ta igjen. Du starter med det mest fysisk anstrengende slik at du kan slappe av og ha det gøy på ettermiddagen. Det blir en variert dag som fører med seg så gode nyheter at du har grunn til å feire.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Prøv å holde fokus på hovedmålet du har og ikke legg for mye vekt på andre interessante, men foreløpig irrelevante oppgaver knyttet til prosjektet du gjør. Kvelden handler om planlegging av et uventet sommerarrangement.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du risikerer mye når du sier det du føler, men samtidig tenker du at hvis det ikke finnes oppriktighet mellom deg og vennen din, er det heller ikke et stabilt forhold å bygge videre på. Kvelden byr på fysisk aktivitet og på masse latter.

Powered by Labrador CMS