Dagens horoskop: Onsdag 2. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert

Væren 21 / 3-19 / 4

I dag prøver du å finne ulike veier til ett og samme mål. Du vet at en feil ikke trenger å bety totalt nederlag, og at det ikke er uvanlig med noen dumper i veien i begynnelsen. Du har lært mye om tålmodighet og om å gi ting en ny sjanse i det siste.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Denne dagen tar du visse ting for gitt, men du blir litt skuffet når vennen din ikke vil det samme som deg. Kanskje det ville vært greit å bare ta det med ro og nyte nåtiden istedenfor å prøve å planlegge så langt fremover. Kvelden byr på god mat.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du ser ingen grunn til å bli skuffet selv om en venn må avlyse noe dere har planlagt å gjøre sammen. Du vet at denne personen er upålitelig, så du forventer nesten at de ikke dukker opp. Kvelden handler om å teste dine egne grenser.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag prøver du å finne en metode som både er trygg og innovativ på samme tid. Det handler om å finne balansen, ettersom nye idéer ofte innebærer en viss risiko. Kvelden handler om vennskap og misforståelser.

Løven 23 / 7-22 / 8

I dag vil du ikke diskutere følelsene dine med vennen din. Din motvilje mot å være åpen om følelser kan være en kilde til konflikt mellom dere. Kvelden handler om en sport eller noe lignende. Du må komme deg bort og unngå å tenke på dine private problemer en stund.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du søker kontakt med nye mennesker, samtidig som du ikke vil ta for mye risiko med tanke på hvordan situasjonen ser ut. Dette blir en balansegang som handler om å ta tiden til hjelp og være fornuftig. I løpet av dagen får du høre en merkelig nyhet.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Siden du begynte å tenke annerledes har hverdagen din endret seg og det merkes tydelig i dag. Alle rundt deg har høyere forventninger til deg, og de ser på deg som en leder eller som en talsperson. Du vet egentlig ikke hva du føler om denne nye rollen du har fått.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag får du sjansen til å gjøre nye ting og det er både gøy og vanskelig på samme tid. Du får råd og tips fra en kollega som har mer erfaring enn deg. Kvelden blir litt annerledes, men fin.

Skytten 22/11-21/12

Du vil ikke krangle med vennen din eller partneren din, men på en eller annen måte kan du heller ikke la være å irritere deg eller bevisst provosere frem en reaksjon. Det er som om du ikke kan la være å krangle. Kvelden blir både dramatisk og omveltende på samme tid.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag feirer du en person du liker. Enten det bare er en enkel kaffe eller full fest så blir det veldig fint. I løpet av dagen får du også nyheter om fremtiden din. Det er virkelig gode nyheter som gir mer enn én grunn til å feire.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er litt sint på en person som ikke respekterer grenser. Denne personen har alltid hatt det litt vanskelig med mitt og ditt. Det er som om alt på arbeidsplassen er for alle, og at det er førstemann til mølla. I løpet av ettermiddagen dukker det opp et vanskelig problem.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du har vanskelig for å akseptere at en kollega driver med så mye som de gjør. Selvfølgelig er denne personen både sjarmerende og kompetent, men det betyr ikke at man kan legge seg i andres harde arbeid. Kvelden leder til en diskusjon.

Powered by Labrador CMS