Dagens Horoskop: Onsdag 19. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er sint denne onsdagen og det handler hovedsakelig om at du får kritikk på en jobb du har lagt inn mye engasjement i. Du synes kritikken er urettferdig, men egentlig burde du være fornøyd med denne enkle muligheten til å forbedre noe du har brukt så mye tid på.

Tyren 20/4-20/5

I dag får du endelig litt fred og ro hjemme. Selv om andre familiemedlemmer enten jobber hjemmefra eller slutter tidlig, får du fortsatt muligheten til en lite etterlengtet egentid. Bruk disse timene på noe som beriker deg.

Tvillingene 21/5-20/6

Du trekker deg tilbake fra en person som ikke er bra for deg, og det er en fornuftig idé. Det som ikke er like bra er din lite smidige måte å håndtere situasjonen på. Du bare forsvinner uten en forklaring, og med det dukker det opp spørsmål. Vedkommende er ikke den som gir opp i utgangspunktet.

Krepsen 21/6-22/7

I løpet av denne onsdagen setter du ned foten på en veldig markert måte. Du viser igjen hvor mye du prioriter noen mennesker fremfor andre, og dette kan skape en konflikt i din personlige omgangskrets. Kvelden handler om en sport eller en hobby.

Løven 23/7-22/8

Du vil ingenting, og du er veldig lei av det meste akkurat nå. Kollegene dine kjeder deg, familien din er for mye, og dersom du har en partner er det en risiko for at vedkommende også irriterer deg. Det du trenger er å komme vekk fra hverdagen, helst deg selv. Et miljøskifte og noen nye mennesker vil gjøre deg godt.

Jomfruen 23/8-22/9

Noen ganger har du vanskelig for å se hvordan du selv har tenkt i en bestemt sak. Du er en person som ofte har en komplisert tankekjede som alltid er logisk, men ikke helt lett å holde tritt med. I dag havner du i en situasjon der du blir tvunget til å konfrontere dine egne avgjørelser, og du ikke aner hvordan du tenkte.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en morsom og på mange måter berikende onsdag hvor du får muligheten til å bruke dagen på noe som både er oppløftende og utviklende på samme tid. En sjef viser at de stoler mer og mer på din dømmekraft, noe som gjør deg glad og positiv.

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir sint på en kollega i dag, men du gjør ditt beste for å skjule irritasjonen din. Du har innsett verdien av en god tone med dem du jobber med, og du bygger hele tiden på og forbedrer dine relasjoner. Kvelden handler om en person som står deg nær.

Skytten 22/11-21/12

Du er i et merkelig humør. Du føler behov for å få bekreftelse, og du er villig til å strekke deg langt for å få det. Samtidig opptrer du ganske tilbaketrukket og reservert, noe som står i kontrast til ditt ønske om å være i sentrum.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir virkelig vellykket. På den ene siden får du gode tilbakemeldinger fra en mentor, leder eller lærer, og på den andre siden du møter en person som tar deg med storm. Det blir en orkan av følelser som røres opp, og det både fascinerer og skremmer deg litt at du kan føle dette så sterkt.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag prøver du å bestille en reise av noe slag og det blir ingen enkel oppgave. I en pandemi er det mye å ta hensyn til. Det kan være alt fra avbestillingsforsikring til alternative planer og reiseruter.

Fiskene 19/2-20/3

Du føler deg bra i dag, og det er flott å se deg så full av energi. En kollega vil gjerne utvikle deres samarbeid, men du har tidligere fått oppleve denne personens jag etter å bevise seg på jobb, og vil helst unngå å jobbe sammen igjen. Prøv å finne en smart måte å si nei på.

Powered by Labrador CMS