Dagens Horoskop: Onsdag 18. August

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en real kamp hvor samvittigheten din spiller en stor rolle i dag. Du vet hva du vil gjøre, men du vet også hva som passer seg og hva som er etisk korrekt. Nå er det store spørsmålet om egoet ditt vinner over den bedre siden din.

Tyren 20/4-20/5

Gjennom denne onsdagen har du en liten utflukt planlagt. Det er egentlig ikke noe spesielt, men ved å ha en positiv innstilling, og gjennom å fokusere på de lyse sidene i situasjonen blir dagen ordentlig trivelig. Kvelden handler om å omgås på tomannshånd med en venn eller partneren din.

Tvillingene 21/5-20/6

Du vet at du går for langt i dag, men samtidig kan du ikke beherske deg selv, ettersom du er så sint. Det er sjelden tvillingene mister humøret sitt, men når du blir sint har du ingen grenser, noe omgivelsene dine blir fullt klar over i dag.

Krepsen 21/6-22/7

Du liker ikke å stresse, men du tvinges likevel til det i dag. Det handler om raske resultater og en del brå vendinger. I løpet av dagen får du høre en rar historie av en venn og du kan ikke la være å undersøke litt om det er sant eller ikke.

Løven 23/7-22/8

Du vil at noen skal høre på deg i dag, men personen er mer interessert i sin egen stemme enn å ta imot gode råd fra andre. Problemet ditt er at dine oppgaver og personens oppgaver henger sammen, og det gjør at om du også mislykkes om de gjør det.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt engstelig i dag, og du kan ikke helt sette fingeren på hva som står bak denne gnagende følelsen. Til forskjell fra visse andre tegn har du vanskeligere for å tyde magefølelsen din. Du vet at noe ikke stemmer, men ettersom du ikke kan identifisere følelsen velger du å ignorere den.

Vekten 23/9-22/10

I løpet av onsdagen prøver du å være så våken du kan. Du vet at du kommer til å få viktig informasjon, og da gjelder det å ha kontroll på detaljene. Dessverre fungerer hjernen din ofte sånn at du svever bort i dagdrømmer når du egentlig må være oppmerksom.

Skorpionen 23/10-21/11

Du stiller litt for høye krav for deg selv, og da er sjansen for å mislykkes stor i dine egne øyne. Verden rundt deg er betydelig mer tilgivende enn du er selv. Prøv å være realistisk når du setter mål for deg selv. Det er alltid bedre å ha mål man faktisk kan nå.

Skytten 22/11-21/12

I dag sikter du mot stjernene og når tretoppene, noe som i seg selv ikke er så dumt. Du har virkelig behov for å få denne muligheten til å utvikles ettersom du i det siste har satt en stopper for deg selv alt for ofte. Unn deg selv å få kjenne på stoltheten for den innsatsen du faktisk legger inn.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dager byr å variasjon. Det kan handle om alt fra smertefulle opplevelser til fysisk smerte, eller at du føler deg dårlig generelt. I mellomtiden er du på topp, og humøret ditt varierer avhenging av hvordan du har det. Kvelden handler om vennskap, om å tilgi og å gå videre.

Vannmannen 20/1-18/2

I løpet av onsdagen prøver du å få sovet ut skikkelig. Det har blitt litt dårlig med søvn de siste dagene og nå vil du prøve å kompensere for det. Det er vanskelig, om ikke umulig, å ta igjen søvn og det kommer du til å merke idag. Ellers er det en rolig og skjønn onsdag.

Fiskene 19/2-20/3

Dagen handler om å gjøre ting som kanskje ikke er så morsomme, men som du kommer til å føle deg veldig tilfreds med å få fullført. Av og til er det fint å ikke tenke for mye, men bare gjøre. Kvelden handler om de beskyttende instinktene dine.

Powered by Labrador CMS