Dagens horoskop: Onsdag 17. august

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag tar du en modig avgjørelse som kan hjelpe deg i fremtiden når du møter et lignende dilemma. Valget du tar i dag vil skape presedens for lignende valg i fremtiden og vil forenkle ting for deg. Dette har vært en lang prosess, men det var verdt det.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir et avbrekk i en ganske hektisk hverdag. Uansett om du jobber eller ikke så handler denne dagen om å stresse akkurat nok og unne deg selv litt av livets goder. Det blir en deilig onsdag som starter og slutter uvanlig sent for en ukedag.

Tvillingene 5/21-6/20

Du mangler ord når du hører hva en venn har holdt på med frem til i dag. Du vet at denne personen kan ta svært lite gjennomtenkte avgjørelser, men selv for vennen din er det dette ganske ugreit. Kvelden handler om vennskap og det å være spontan.

Krepsen 21/6-22/7

Dette blir dagen hvor du feirer en suksess av noe slag. Akkurat nå anser du alle små skritt i riktig retning som et personlig bevis på at tålmodighet er din suksessoppskrift. Når det kommer til kjærlighet, har krepsen uendelig tålmodighet.

Løven 23/7-22/8

Du blir såret av en venn eller kollegas litt harde ord i dag. Det er få mennesker som virkelig sliter like mye som deg akkurat nå, men denne personen ser ikke din innsats, bare dine feil. Kvelden blir avslappet og hyggelig.

Jomfruen 23/8-9/22

I løpet av onsdagen prøver du å finne en rytme som passer ditt arbeidstempo akkurat nå og det er ikke det enkleste. Du har vanskeligheter med å finne tilbake til rutiner og gode vaner etter ferien. I dag bestemmer du deg for å i det minste få orden på treningen.

Vekten 23/9-22/10

Det blir en god lillelørdag som oser av spontan glede og ugagn. Når vekten er i dette humøret, kan du være herlig barnslig og veldig morsom å være rundt. Kvelden handler om å skape nye, gode forbindelser. Du ønsker å utvide nettverket av kontakter.

Skorpionen 23/10-21/11

Det er ingen andre begrensninger enn de du setter selv i dag. Gjennom å tenke stort vil du kunne utføre store gjerninger. Du er livlig, våken og har god fantasi denne onsdagen. Du er også på sjefens gode side akkurat nå, så ta i bruk talentene dine.

Skytten 22/11-21/12

Mange mennesker står i veien for deg i dag, og dette kan gjøre deg irritert. Mye handler om at du har en innflytelse i tegnet ditt som gjør at du vil jobbe på en bestemt måte og når det er hindringer i veien, har du vanskelig for å tilpasse deg og endre deg.

Steinbukken 22/12-19/1

Du støter på en gammel venn eller bekjent i dag og det blir et spennende møte som river opp følelser og endrer deg. Du skjønner at noen ting ikke forsvinner i det hele tatt og at noen minner forblir like levende i deg i dag som de var for mange år siden. Vennen din ser ut til å føle det samme.

Vannmannen 20/1-18/2

Onsdagen handler om å være spontan og om å dra på en liten utflukt. Du ser også ut til å kvitte deg med litt penger i dag. Det kan være på en hobby, klær eller underholdning. Det blir en god og gyllen onsdag hvor du sørger for å kose deg litt ekstra.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir skikkelig skuffet over en kollega som ikke lever opp til forventningene dine i det hele tatt.

Du trodde denne personen hadde så mye mer ved seg enn det viser seg. Det beviser at noen ganger overgår drømmen virkeligheten og du vil tilbake dagdrømmen din.

Powered by Labrador CMS