Dagens horoskop: Onsdag 16. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det er mange 'hvis og men' i dag som gjør at planene dine både kan gå akkurat som du ønsker, men også rett i vasken. Det handler om ytre omstendigheter utenfor din kontroll. Det er bare å krysse fingrene i dag.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen blir en velfortjent pause i alt som skjer rundt deg akkurat nå. Det kan handle alt fra fri fra jobb, sjefer som er bortreist eller bare litt ekstra rolig tempo på jobb. Uansett hva, blir onsdag en god dag som gir i stedet for å tappe deg for energi.

Tvillingene 5/21-6/20

Denne onsdagen har du mange ideer som snurrer i hodet. Nå er det på tide å forvandle dem fra idé-stadiet til virkelighet. Mange ganger kan ideen være mye enklere enn selve implementeringen, og det merker du i dag. Her gjelder det å holde hodet kaldt.

Krepsen 21/6-22/7

Det krever mot å stille spørsmål ved en person som er en tydelig autoritet, men det gjør du i dag. Bare fordi noen alltid ser ut til å ha kontroll, betyr det ikke at de har det i praksis. Når du oppdager åpenbare feil, flagger du det, selv om det irriterer noen kolleger.

Løven 23/7-22/8

Du har ikke noe mer å si til vennen din. Dere har allerede utvekslet for mange harde ord og det er en risiko for at en av dere går et skritt for langt hvis dere ikke blåser av denne diskusjonen i tide. I dag opptrer du som den voksne og legger ned stemmen.

Jomfruen 23/8-9/22

Det blir en interessant og innholdsrik onsdag hvor du av en eller annen grunn virker å være i sentrum av det som skjer. Det er takket være din pålitelighet og din evne til å skape struktur at du får fungere som et ankerfeste og den sunne fornuften i dag.

Vekten 23/9-22/10

Du hevder et poeng bare for å ta det tilbake i neste øyeblikk. Dette er et typisk eksempel på din usikkerhet akkurat nå. Du er bunnsolid, og deretter ekstremt usikker et par minutter senere. Det du bør jobbe med er å stole på dine egne instinkter.

Skorpionen 23/10-21/11

Du får trekke deg tilbake og være litt isolert, enten for en hel dag eller bare en stund, avhengig av hvor mye ensomhet du trenger. Akkurat nå surrer det mange mennesker rundt deg, både på jobb og privat. Du trenger tid til å være alene med tankene dine.

Skytten 22/11-21/12

Dagen handler om en slags nedtelling. Du har en aktivitet du ser frem til i løpet av siste del av ettermiddagen eller kvelden. For deg er alt ditt fokus satt til akkurat dette arrangementet, så veien dit er bare en transportetappe.

Steinbukken 22/12-19/1

Du vet ikke hva du synes om en bestemt person, men vedkommende har en evne til å vandre ut og inn av livet ditt, enten de er invitert eller ikke. Du kan nok regne med at denne personen er kommet for å bli, og du må tenke på følelsene dine rundt dem.

Vannmannen 20/1-18/2

I dag sier du ifra til en av sjefene dine. Du har fått nok av en kollega som alltid ser ut til å manipulere til seg fordeler uavhengig av konsekvenser. Du er lei av at denne personen alltid bortforklarer feilen sin eller skylder på andre, men mest av alt er du lei av din sjef som alltid går med på dette.

Fiskene 19/2-20/3

Du nekter en person hjelp og får dårlig samvittighet. Selv om du vet at du verken har tid eller lyst til å rekke ut en hånd, vil den barmhjertige samaritan hjemsøke deg fortsatt. Du har det vanskelig med å bare se på uten å hjelpe. Her må du prøve å være litt tøff.

Powered by Labrador CMS