Dagens horoskop: Onsdag 16. februar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Onsdag blir dagen da du prøver å få alle de løse trådene sammen inn i en større sammenheng. I utgangspunktet føles det nesten overveldende, men jo lenger dagen går, jo klarere bilde får du av hva det er du ønsker å oppnå. En nyttig øvelse for den utålmodige Væren.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Onsdagen handler om å ta vare på seg selv. Dette er din dag, i hvert fall delvis, og du burde derfor prioritere ting du liker å gjøre. Det kan være å lage god mat, trene eller la kreativiteten blomstre. Dagen handler også om å gå på akkord med en sjef.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du lurer mye, men du tør ikke si noe fordi du er bekymret for at vennen din skal bli fornærmet. Stol på at vennen din kan håndtere spørsmålene dine. Hvis vedkommende ikke vil svare, sier de det og derfor bør du respektere deres avgjørelse.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er lei av at ting ikke helt går slik du ønsker. Det handler hovedsakelig om små marginer som ikke er helt på din side, så når ting står og veier, tipper det som regel i feil retning. Dette er ingenting du kan påvirke, men bare vær klar over at det er en forbigående påvirkning.

Løven 23 / 7-22 / 8

Akkurat nå er du veldig energisk, nesten på randen til overtenning. Du har mye energi i alt du gjør og bare synet av deg kan gjøre en kollega sliten. Husk at ikke alle har like mye driv som deg. Kvelden overrasker med et uventet, men hyggelig tekstmelding.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du kunne vært mer nøyaktig, men samtidig vet du at en av svakhetene dine er at du graver deg ned i detaljene. Oppgavene du har i dag krever ikke like stor nøyaktighet, så du vil utfordre deg selv på å ikke være for kresen. Kvelden byr på varme og humor.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du tar ingen sjanser i dag og det er bra fordi du ikke har marginen på din side. Gjennom å gjøre det du skal, verken mer eller mindre, kan du sørge for at sjefen din er fornøyd. I dag får du høre sladder om en kollega, og du er usikker på om du tro det, eller ignorere det.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du går gjennom ulike alternativer i dag og du kommer til den konklusjon at ingenting er bra. Det du kan gjøre er å forkaste hele ideen og begynne på nytt. Det vil spare deg for både energi og penger. Spørsmålet er om du er klar til å gi helt slipp på hjerteprosjektet ditt.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du kan være ganske provoserende og ofte er du det med vilje. Det kan dreie seg om at noen mennesker

irriterer deg bare med sin tilstedeværelse og er stuck-up, eller at du rett og slett kjeder deg. I dag har kollegene dine gleden av å møte en Skytten som kjeder seg.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

På onsdag begynner du å få litt panikk over ting du ikke har tid til. Du vet at du må komme i gang med det som er viktigst, hva du vil gjøre, og hva du rett og slett kan hoppe over. Steinbukken fungerer bedre med en plan, og spesielt når det også er en liste å følge.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du prøver å hjelpe en pårørende med en plan for våren, men det er stor risiko for at dere begynner å krangle, heller enn å finne på noe konkret. Akkurat nå tenker du veldig annerledes, og denne personen har en tendens til å trekke seg tilbake hvis de føler seg presset.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du bekymrer deg for en venn fordi vedkommende ikke har hørt fra seg som lovet. Problemet er at når du tar kontakt oppdager du at ingenting er galt og da blir du sint i stedet. Det er bare å innse at dere to tenker veldig forskjellig rundt løfter og avtalte møter.

Powered by Labrador CMS