Dagens Horoskop: Onsdag 15. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du har en evne til å vikle deg inn i situasjoner som har med følelser å gjøre. Det er ikke det at du er direkte ufølsom, du kan du bare være litt for ærlig, og noen ganger sier du ting som folk ikke har bedt om å høre. Tenk litt mer på om enkelte ting kanskje ikke er verdt å si høyt.

Tyren 20/4-20/5

Onsdagen vil være en oase av frihet og harmoni for deg. Dersom du har fri, nyter du fullt ut å kunne disponere denne dagen som du selv ønsker, og om du jobber så sørger du for å ha det skikkelig gøy der også. Kvelden handler om å kose seg med familien, men også om å gjøre noe bare for deg selv.

Tvillingene 21/5-20/6

Det er mye du ikke vil gjøre akkurat nå, men det er bare å bite i det sure eplet og tvinge seg selv. Noen ting får deg til å føle deg bedre å gjøre – selv om de er kjedelige, og noen ting må du gjøre uansett hvor mye du misliker det. Noen ganger er det bedre å bare gjøre, uten å tenke så mye.

Krepsen 21/6-22/7

På onsdagen blir du litt skuffet over en kollega som går bak ryggen din. Du vet at du kan være følsom når det kommer til visse ting, men du foretrekker fortsatt at denne personen er en oppriktig mot deg. På ettermiddagen venter morsomme nyheter.

Løven 23/7-22/8

Du ser ingen måte å trekke deg unna en viss person uten å skade dem. Denne personen vil gjerne ha din tilbakemelding, og skjønner ikke hvorfor du unngår å svare når de spør. Profesjonelle relasjoner kan være veldig komplisert, som i dette tilfellet. Kvelden handler om trening.

Jomfruen 23/8-22/9

For deg handler denne dagen om å ha muligheten til å være spontan. Det er sjelden du handler uten å tenke, men akkurat nå går du på magefølelse og stoler helt og holdent på instinktet ditt. Takket være Månens posisjon blir denne dagen en magisk og litt surrealistisk opplevelse på samme tid.

Vekten 23/9-22/10

Du trekker deg unna problemene som venter fordi du ikke har energi til å håndtere dem ennå. Det handler om at du har en krevende uke foran deg, og at du ikke ønsker å forsterke det med private problemer. Ellers er dette en produktiv dag som går fort.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handler om planlegging av jul og spesielt julegaver. Som vanlig er du litt ute i siste liten og har ikke engang tenkt på hva du skal gi din kjære. Du vil gi bort gjennomtenkte og morsomme julegaver, men da funker det ikke så bra med dårlig planlegging.

Skytten 22/11-21/12

Det er en hel kontekst som du kanskje ikke oppfatter akkurat nå, men som du vil bli klar over neste år. Akkurat nå ser du bare fragmenter av det stjernene har i vente for deg, men vær forberedt på store endringer.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om å sove ut, puste ut, og om å trene. Hvis du har muligheten, gå helt inn i de fysiske utfordringene og legg alle andre problemer til side. Dette er også en dag som passer perfekt for å handle julegaver og være med venner.

Vannmannen 20/1-18/2

Det er sjelden du er, eller i det hele tatt har muligheten til å være spontan for tiden. Det er så mye som skjer i livet ditt som gjør at du ikke legger merke til hvordan tiden flyr avgårde. Denne dagen handler om møter, om å forstå hvordan folk tenker, og til slutt om å hvile hodet sammen med familien.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir sint og irriterer deg over en kollega som hele tiden prøver å slippe unna. Du vet denne personen kan mer enn de gir uttrykk for, og derfor plager det deg ekstra mye når denne personen setter opp en uvitende fasade. Du får bare være brutalt ærlig med kollegaen din, og si at du har gjennomskuet dette.

Powered by Labrador CMS