Dagens horoskop: Onsdag 14. september

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Det blir en god start på onsdagen hvor du kombinerer mye å gjøre på jobben med en roligere kveld hjemme. Hvis du har muligheten, prøver du å gjøre noe kreativt. Det kan være matlaging, en hobby eller noe mer kunstnerisk.

Tyren 20/4-20/5

I dag har du en god rytme som gjør at dagen går fort uten at du stresser. Ros fra en sjef eller kollega gjør deg litt ekstra stolt og glad denne dagen. Kvelden handler om å ha muligheten til å skjemme seg bort litt mer enn vanlig.

Tvillingene 5/21-6/20

Du stiller spørsmål ved et familiemedlems valg og det skaper diskusjon hjemme. Du syntes at denne personen handler tankeløst og uforsiktig, mens selv mener denne personen at du involverer deg i ting som ikke har noe med deg å gjøre. Kvelden blir interessant.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å slappe av, men du har en gnagende mistanke om at du har glemt noe viktig i dag. Sjekk sosiale medier og kalenderen din. Når du er stresset er ikke hukommelsen på topp, noe som betyr at magefølelsen din kan stemme. I kveld handler det om å be om unnskyldning.

Løven 23/7-22/8

I løpet av denne onsdagen går det utover humøret når en kollega surmuler som vanlig. Vedkommende prøver ikke engang å skjule sin elendige holdning, i stedet klager de på alt og alle. Du er vanligvis i stand til å holde deg selv positiv, men i dag går det for langt for deg til ikke å handle.

Jomfruen 23/8-9/22

Du bruker unødvendig mye penger på useriøse ting akkurat nå. Mentaliteten fra sommeren, som handler om å unne seg ting, lever videre og du har vanskelig for å legge den fra deg. Det du bør gjøre er å sette et budsjett og holde deg til det.

Vekten 23/9-22/10

Denne dagen handler om brutte løfter og å bli skuffet. Det er en innviklet konflikt på jobben, og uansett hvor hardt du prøver, kan du ikke holde deg helt utenfor. Det er vanskelig ikke å ta stilling når du har en mening om denne saken.

Skorpionen 23/10-21/11

Du har et problem med en person som hele tiden står i veien for planene dine. Vedkommende har en evne til å snuble over oppdrag og oppgaver du har lengtet etter å få jobbe med. Dette er en person som sklir gjennom livet på et sølvfat.

Skytten 22/11-21/12

I løpet av onsdagen prøver du å finne en måte å formidle visse følelser til en kollega, uten å avsløre for mye om hvordan du har det. Denne personen tiltrekker deg og det er hen som får dagene til å bli litt bedre og gå litt fortere. Nå vil du komme nærmere denne personen.

Steinbukken 22/12-19/1

Denne dagen handler om å sikte mot et mål. Du bygger fart, vilje og besluttsomhet akkurat nå og du får god støtte både fra dine kolleger og en sjef. Dagen handler også om å opptre som en voksen i en ganske barnslig konflikt.

Vannmannen 20/1-18/2

Du trekker deg unna når du hører at en venn har havnet i akkurat det rotet som du advarte dem om. Du vil ikke bli involvert, men det kan være for sent. Uten at du forstår hvordan det skjer, befinner du deg midt i alt dramaet. En stressende onsdag med andre ord.

Fiskene 19/2-20/3

Du resonnerer godt, og det hjelper deg med å sette opp en bærekraftig strategi for den kommende høsten. Under Corona ble du vant til å jobbe mer selvstendig og det er noe du ikke vil endre nå. Sørg for å gjøre dine prioriteringer og holde seg til dem.

Powered by Labrador CMS