Dagens Horoskop: Onsdag 14. Juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4 Du bruker opp alle krefter på å glede andre i dag. Forsøk å stole mer på dine egne evner og mindre på hva andre mener. Kvelden handler om positiv feedback fra en slektning eller bekjent. Tyren 20/4-20/5 Gjennom onsdagen har du en del små prosjekter på gang. Det er mange ting du vil rekke å gjøre, men du passer også på å få tid nok til ting som trening og hvile. Det er viktig for deg å ha balanse i livet og det får du gjennom å kombinere aktiviteter med avslapning.
Tvillingene 21/5-20/6 Dagen handler om å finne hjem. Det kan være både metaforisk og bokstavelig talt. Du har følt deg fortapt ganske lenge, men nå kjenner du at du endelig begynner å finne ut av hvem og hvor du vil være. På kvelden får du positive nyheter.
Krepsen 21/6-22/7 Gjennom denne onsdagen er det viktig at du er presis, og det er ikke din sterkeste side. Du trives bedre med å jobbe ut ifra friere grenser istedenfor å gjennomføre ting på en bestemt måte. I dag får du uventet støtte fra en kollega som er betydelig mer strukturert enn det du er.
Løven 23/7-22/8 Det blir en interessant dag hvor du kan lære deg mer om hvordan du selv og andre oppfører seg i ulike utsatte situasjoner. Du finner en indre styrke og du tørr å stole mer på dine egne meninger enn tidligere. Kvelden handler om å ta kontakt med en venn du har savnet.
Jomfruen 23/8-22/9 I løpet av onsdagen føler du deg eventyrlysten. Det finnes en sjanse for, eller risiko, avhengig av hvordan man ser på det, at du gjør noe impulsivt og lite gjennomtenkt. For din del kan det være fint å slippe seg løs på denne måten, du trenger å kjenne friheten.
Vekten 23/9-22/10 Dagen handler om å ville ta for seg i ulike sammenheng. Du pleier ikke å være så flink til å ta plass i større grupper, men idag vil du både ses og høres. Det blir en rolig og litt utfordrende dag som fremfor alt er lærerik.
Skorpionen 23/10-21/11
Det er ikke ofte du sier noe imot forbildet ditt, men i dag synes du faktisk de tar feil. Du står opp for dine egne meninger og det vekker beundring. Du viser hvem du er – sterk, lidenskapelig og klar for å kjempe for det du tror på. Kvelden handler om en flørt. Akkurat nå er du veldig mottakelig for all form for beundring.
Skytten 22/11-21/12
Du innser at du er i ferd med å gjøre en feil men stopper deg selv i tide slik at du kan fikse ting før det er for sent. Her handler det om å være våken og fremfor alt å ha karakter nok til å gi seg tidsnok. Av og til er det lett å la seg rive med, spesielt når andre er så entusiastiske.
Steinbukken 22/12-19/1
Du nyter å slappe av denne onsdagen. Hele sommeren har vært intensiv og handler om å bygge deg selv opp, men nå innser du at om du skal være på topp i høst må du unne deg selv å få igjen pusten og samle energi. I dag får du en melding som både vekker nysgjerrigheten din og overrasker deg.
Vannmannen 20/1-18/2 Du innser at du må være litt mer bestemt med visse personer. Disse individene har en tendens til å ta hele armen om du strekker ut lillefingeren. Du er ikke vant til å trenge å behandle voksne mennesker som små barn, men i dette tilfellet er det ingen andre alternativ.
Fiskene 19/2-20/3 Det går smidigere enn du forventet å avslutte et prosjekt, noe som gir deg tid til overs til andre ting du ikke nødvendigvis må gjøre men som du synes er morsomme. Av og til må man få være kreativ og slippe løs sin indre kunstner, og det gjør du idag.
Powered by Labrador CMS