horoskop

Dagens horoskop: Onsdag 14. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Onsdagen blir interessant og intens. Du møter mennesker som imponerer deg med sin kunnskap, men også folk som du tenker er rene idioter, både når det kommer til kunnskap og til ens ego. Kvelden handler om familie.

Tyren 20/4-20/5

Du drar tidlig denne onsdagen. Det er mye du må ta igjen, men også noe du vil gjøre bare for din egen fornøyelse. I løpet av denne dagen prøver du å samle tankene dine rundt julen og julegaver.

Tvillingene 21/5-6/20

Det er en fantastisk glede i måten du nærmer deg denne dagen på. Det handler om mer enn julestemning og generelt godt humør. Du har en positiv innflytelse fra solen som både gir deg energi og driv når det kommer til jobb. Privat handler dagen om en familiekonflikt.

Krepsen 21/6-22/7

Du har malt deg selv opp i et hjørne og det er ingen annen måte å håndtere dette problemet på enn med tålmodighet og tid. Utgangspunktet må være at du har gjort en feil og at du er lei deg for det, resten ordner seg med tiden, bare ha tålmodighet.

Løven 23/7-22/8

I dag sier du tilfeldigvis noen unødvendige ting til en kollega som tar det veldig ille opp. Som løve, har du vanskelig for å unnskylde deg, i stedet prøver du å vise at du beklager din oppførsel ved bruk av små gester. Spørsmålet handler om din kollega aksepter det.

Jomfruen 23/8-9/22

Du har mange ting du ønsker å få gjort om morgenen, mest for å unngå stress på ettermiddagen og kanskje risikere å jobbe overtid. Dette er et godt eksempel på hvordan den strukturerte Jomfruen fungerer når du er på topp.

Vekten 23/9-22/10

Det er lett for deg å bli uvenn med kollegene dine akkurat nå, og det er uvanlig for den sosiale og fredselskende Vekten. Ditt dårlige humør kommer delvis fra en påvirkning fra Mars, men også fra mangel på søvn og dårlige vaner. Dette er et mønster som du kan bryte hvis du vil.

Skorpionen 23/10-21/11

I dag investerer du i å kvitte deg med alt som er kjedelig slik at du har minst mulig av det til slutten av uken. Du kan være veldig godt organisert hvis du har mulighet til det. Akkurat nå har du en sterk interesse av å ha kontroll over hver del av livet ditt.

Skytten 22/11-21/12

Du lykkes med å vikle deg inn i et forhold som er alt annet enn enkelt. Det kan om kjærlighet, men også om vennskap eller lidenskap. Det er flere eksterne faktorer å ta hensyn til som kompliserer situasjonen ytterligere.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen blir ganske rolig. Etter en nærmest voldsom start på uken klarer du å få kontroll over både jobb og privatliv. I dag handler det mye om å hente seg inn, men også litt om planlegging for neste år. Steinbukken liker å være ute i god tid.

Vannmannen 20/1-18/2

Du prøver å megle i en ganske sensitiv situasjon, men det går sånn passe. Ditt problem er at du ikke har satt deg inn i alle fakta og det får deg til å tråkke på noen såre tær når du prøver å finne et kompromiss. Hvis du var mer bevisst, ville du ha innsett hvilken feil du er i ferd med å gjøre.

Fiskene 19/2-20/3

Du satser alt på sjefens mest empatiske side i dag. Ved å spille på vedkommendes følelser du kan ha en sjanse til å komme vekk fra en feil du gjorde med bare én reprimande. Dette er en strategi som har fungert tidligere. Kvelden blir fysisk aktiv.

Powered by Labrador CMS