Dagens Horoskop: Onsdag 13. Oktober

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Du er ikke spesielt redd av deg, men av en eller annen grunn er du ikke særlig glad i datoen 13. Det har blitt et tall som symboliserer uflaks for deg, så du er ofte i dårlig humør denne datoen uavhengig av hvilken dag eller måned det er. I dag prøver du å kontrollere følelsene dine utad.

Tyren 20/4-20/5

Denne onsdagen handler om å trene og arbeide, men også å ta det med ro og å finne tid til å puste i hverdagen. Akkurat nå er det et høyt tempo både privat og på jobb så disse små pausene blir ekstra verdifulle. Om det er fint vær er du gjerne utendørs i løpet av dagen. Du har behov for solenergi.

Tvillingene 21/5-20/6

Gjennom onsdagen forsøker du å si nei til en sjef, men de har aldri vært gode til å lytte til medarbeiderne sine. Dette er en driftig person som har kommet langt på sine unike idéer, men de er ikke kjent for å være en lagspiller. Kvelden handler om formidling.

Krepsen 21/6-22/7

Du trosser en slektning som blir rasende, men så lenge du er en voksen person kan de ikke tvinge deg til å gjøre noe du ikke vil. Du føler på en viss tilfredsstillelse etter å ha markert at ingen har noen reell makt over deg. Du har tenkt til å leve livet ditt på den måten du synes er best.

Løven 23/7-22/8

Gjennom onsdagen tar du tak i en oppgave som du med vilje har ventet med til siste minutt. Løven jobber oftest mest effektivt når de har en deadline, og i dag viser du nok en gang den genialiteten som våkner under press. Kvelden bruker du gjerne til en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

En liten feil setter tonen for hele denne onsdagen. Alle har visse dager hvor ingenting blir helt rett. Det kan handle om alt fra en buss du ikke rakk til et glemt komma i en rapport. Uansett hvor små feilene er så er de mange, og de gjør denne dagen usedvanlig slitsom.

Vekten 23/9-22/10

Du tar en sjanse i dag og det får visse kollegaer til å heve øyenbrynene ettersom vekten sjelden tar sjanser. Du spiller oftest med en sikker hånd etterson du trives best i en balansert hverdag uten overraskelser. I dag tenker du at risikoen er verdt det på grunn av den potensielle belønningen.

Skorpionen 23/10-21/11

Om du arbeider med salg så handler dagen i stor grad om prognoser, noe som kan være veldig vanskelig. Det er ingen restriksjoner lenger, men den lange pandemien har satt sine spor som gjør at alle vanlige beregninger har blitt satt til siden. Ellers er det en stimulerende og utviklende onsdag.

Skytten 22/11-21/12

Det blir vanskelig å inngå kompromiss med en venn eller partner ettersom dere har veldig forskjellige meninger når det kommer til akkurat dette. Uansett om du ønsker å finne en løsning som fungerer for begge er det nesten umulig. Kanskje er det like greit å bare innse at en av dere kommer til å få det som de vil, og en av dere kommer til å bli misfornøyd.

Steinbukken 22/12-19/1

I dag trener du hardt og du legger ned både tid og engasjement uansett om det gjelder jobben din eller en privat interesse. Du har energi, vilje og et enormt konkurranseinnstinkt akkurat nå som driver deg dit du vil. En kollega er veldig imponert over deg og idéene dine.

Vannmannen 20/1-18/2

Du er litt forsiktig i uttalelsene dine om en kollega for en sjef. Du merker at de fisker etter informasjon og da lukker du deg. Uansett om kollegaen din er en nær eller bare nyttig bekjent så vil du ikke henge dem ut. Kvelden handler om felles mål og planer for fremtiden.

Fiskene 19/2-20/3

Du kan være veldig usikker iblant og det er tilfellet i dag. Uansett hvor hardt du prøver klarer du ikke å bestemme deg. Du tviler, tar en avgjørelse og begynner å tvile igjen. Det virker ikke som om du er klar til å ta et valg helt enda. Av og til må en avgjørelse få tid til å modnes. Kvelden blir livlig og sosial.

Powered by Labrador CMS