Dagens horoskop: Onsdag 13. juli

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du tenker mye denne onsdagen. Du føler på en bekymring for fremtiden og hvilken vei du skal velge. Det ser ut til at du delvis står overfor et veivalg og det er det som gjør deg så tankefull. Kvelden handler om å utvikle seg og om det å utvikle.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Onsdagen blir en rolig dag enten du jobber eller ikke. Fokuset ligger i stor grad på å legge opp arbeidet eller aktivitetene dine slik du vil ha dem. Du har veldig stor frihet akkurat nå, og det lar deg lage dine egne rammer for å trives.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du kan være ganske motvillig til å lytte til folks råd til deg akkurat nå. Du vil helst bare følge ditt eget hode og det spiller ingen rolle om det omhandler jobb eller privatliv. Når det gjelder familie, er det en kald stemning mellom deg og en slektning.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

I dag klarer du endelig å avtale et møte med en du ønsker å bruke tid med. Krepsen har ingen falsk stolthet når det kommer til følelser. Du er i stand til både å mase og tigge hvis det hjelper deg å nå dine mål. Krepsen vet hva de vil.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er usikker når det kommer til forhold akkurat nå. Du blir lett forelsket, men du vil ikke alltid handle på følelsene dine fordi du er redd for å bli såret eller bundet opp. I et forhold kan dette bety at du tar et steg

tilbake.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er kritisk til det meste akkurat nå, både når det gjelder deg selv og andre. Det du glemmer er at du ofte setter listen for hva som er godt nok ganske høyt, og det gjør det vanskelig for folk rundt deg som skal leve opp til dine forventninger. Kvelden handler om å ha det gøy.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du styrer deg selv på mange måter akkurat nå og det opplever du som både bra og zdårlig. Du synes det er greit å slippe å tilpasse seg, men samtidig tenker du at det er trist fordi du er så sosial og liker å ha folk rundt deg.

Skorpionen 23 / 10-21 / 11

Det er så mye du ønsker å forholde deg til akkurat nå at det blir vanskelig å organisere alt på en strukturert måte. Du påbegynner en rekke forskjellige prosjekter som du ikke vil ha tid til å fullføre i nær fremtid. Ambisjonene dine overgår realiteten akkurat nå.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I dag vil du gjerne vise frem dine beste sider for et nytt bekjentskap. Du er sjarmerende, enkel og uimotståelig, og du holder dine mindre sympatiske sider skjult. Det blir en god dag hvor det legges vekt på å ha det gøy og på å være spontan.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag utfordres du både fysisk og intellektuelt. Det blir en rolig dag som går fort. På ettermiddagen får du mulighet til å teste dine egne grenser fysisk og det viser seg at tiden du brukte på å komme i form har gitt gode resultater.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du funderer mye over en kollega som oppfører seg rart. Du har sjelden problemer med å lese folk, men denne personen er litt rar, både på sin egen måte og i sitt forhold til andre. Kvelden handler om god mat og om å etablere kontakter.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du kan ganske lett bli skadet og det viser du eksempler på i dag. Du vil bli trist over en person du synes er unødvendig sarkastisk mot deg. Kvelden handler om å være ute og bevege på seg. Du synes det er fint med litt frisk luft, det gjør at du kan tømme hodet.

Powered by Labrador CMS