Dagens horoskop onsdag 13. april

Slik blir din onsdag!

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Denne onsdagen blir du provosert over noen du synes kunne vært litt mer fintfølende. Dessverre ser det ikke ut til at de lar seg påvirke av deg, men fortsetter i samme spor som de alltid har gjort. Kvelden ser ut til å handle om en sport av noe slag.

Tyren 20/4-20/5

Du har en herlig og rolig å onsdag å se frem til. Uansett hva du planlegger å gjøre denne dagen, handler det først og fremst om å omgås med personer du elsker. Det blir en herlig befriende dag, fylt med mye latter.

Tvillingene 21/5-20/6

Denne onsdagen er det bra om du er oppmerksom på detaljer. Det skjer mye rundt deg akkurat nå, mye som kan lede til noe stort på sikt. Du har vært ganske så uoppmerksom den siste tiden, og ikke sett alle de allianser som har blitt til. I dag kommer du til å oppdage hvor mye du har gått glipp av den siste tiden.

Krepsen 21/6-22/7

Du prøver å treffe en person du helt enkelt ikke kan slutte å tenke på. Han/hun fascinerer deg og trollbinder deg, uten å egentlig gjøre noe. Du vet ikke helt hvorfor han/hun får frem dette i deg. Selv om det går langt mellom hver gang dere sees, finnes det fremdeles føles der.

Løven 23/7-22/8

Du prøver å være ærlig med en venn, men hen lytter ikke til det du har å si. Denne personen lever så og si i sin egen boble og er ikke mottagelig for andre mennesker følelser. Kvelden handler om framgang i ulike sammenheng.

Jomfruen 23/8-22/9

Du er litt urolig for en venn som har vært ganske så stille den siste tiden. Du har prøvd å få denne personen til å åpne seg opp litt mer, men det er vanskelig ettersom dette er en person med en ganske så stor personlig sfære, som ikke har lett for å slippe personer nært på seg.

Vekten 23/9-22/10

Dagen handler om å avslutte påbegynte aktiviteter, slik at du kan gå inn i påsken og være klar for det meste. Det finnes også en del påskeshopping i tegnet ditt i dag. Kvelden handler om å leve i nuet og nyte den situasjonen du er i.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er stresset og det er fordi du ikke er ferdig med en ting som burde vært ferdig i begynnelsen av uka. Du føler alltid på et press når du ikke holder tidsfrister. Kvelden blir betydelig mer avslappet. Du er sosial og frampå. Det finnes store sjanser for å treffe nye venner denne kvelden.

Skytten 22/11-21/12

Det blir en morsom, men ganske så stressende dag. Du må tenke utenfor din vante komfortsone og det både utfordrer deg og får deg til å føle på en spenning på en og samme tid. Du synes det er gøy å teste grenser og utvide din måte å tenke på.

Steinbukken 22/12-19/1

Onsdagen handler om en reise. Det blir begynnelsen på et lite eventyr sammen med venner. Uansett om det bare er en dagsutflukt eller en lengre reise, kommer du til å nyte en morsom og stimulerende dag.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant dag der du må deale med gamle problemer på en ny måte. Å endre innfallsvinkel viser seg å være veldig bra og du begynner endelig å se løsninger på et problem. Dagen handler om å forberede påsken og om litt shopping.

Fiskene 19/2-20/3

Du blir irritert over at visse personer ikke lykkes med å levere det du har lovet. Akkurat nå har du selv press på deg og når du ikke kan prestere på grunn av andres feil, så ser du rødt. Kvelden handler om et annet oppdrag du har.

Powered by Labrador CMS