Dagens Horoskop: Onsdag 12. januar

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert
Væren 21/3-19/4
På onsdagen møter du sterk motstand når du prøver å presentere en idé du har. Du er overrasket fordi du trodde denne personen ville være den første til å støtte deg. Du innser at du aldri blir helt kjent med et annet menneske.
Tyren 20/4-20/5
Du har vanskelig for å være så oppriktig som du ønsker i dag, og det er på grunn av magefølelsen din som gjør at du holder tilbake visse deler av sannheten. Du gjør klokt i å stole på din sjette sans, det hindrer deg i å gjøre en alvorlig feil.
Tvillingene 21/5-20/6
Dagen blir kanskje ikke så vellykket som du håpet på, men det blir likevel en bra onsdag som bringer mye positiv energi inn i horoskopet ditt. I løpet av denne dagen vil du få muligheten til å forsvare noe du har stor tro på.
Krepsen 21/6-22/7
Du er en person som vil vite alt, i alle fall når det kommer til andres hemmeligheter og mørke sider. I dag begynner du å grave i noe som kan føre med seg både tristhet og smerte, bare fordi du ikke hadde vett til å holde deg utenfor.
Løven 23/7-22/8
Det er forskjellige måter å behandle mennesker på, og i dag velger du å vise at du er Alpha og at det er du som bestemmer. Enten det er i et samarbeid, i en vennegjeng eller i familien, setter du ned foten skikkelig.
Jomfruen 23/8-22/9
Det blir en interessant og givende onsdag hvor du lykkes over all forventning med et prosjekt du startet tidligere i desember. Takket være din nøyaktighet og din evne til å delegere, overgår det forventningene i dag.
Vekten 23/9-22/10
Dagen handler om muligheter og å se folk for den de er, fremfor å ha for høye forventninger til dem. Du er verken dømmende eller spesielt pushy, noe som er en av grunnene til at folk vanligvis liker deg.
Skorpionen 23/10-21-11
Dagen blir givende, men også vanskelig. Du må tvinge deg selv til å være sterk. Det er lenge siden du la et slikt press på deg selv. Kvelden blir informativ og svært berikende.
Skytten 22/11-21/12
Du trekker deg unna en bestemt person fordi vedkommende har skuffet deg. Egentlig ville det være bedre å informere om hvorfor du trekker deg unna, fremfor å bare kutte kontakten. Sannheten er at du ikke kan håndtere konfrontasjoner akkurat nå.
Steinbukken 22/12-19/1
Det er en forventning i horoskopet ditt akkurat nå. Det er så mye som skjer i livet ditt, men ingenting har virkelig tatt av ennå. Denne helgen har du masse spennende aktiviteter planlagt, og du gleder deg stort til både helgen og morgendagen.
Vannmannen 20/1-18/2
Det blir en ganske rolig dag hvor du ikke gjør mer enn du må. Det handler egentlig om at du er veldig sliten, men egentlig ikke har tid til å hvile så mye som du ønsker. I dag prøver du å fikse en spesiell gave til en venn eller slektning.
Fiskene 19/2-20/3
Du har en evne til å ikke lytte til argumenter, enten de er logiske eller emosjonelle. Det handler om at når du først har fått en idé, er det vanskelig å avfeie den uansett hvor mye folk snakker imot. Staheten din kommer fra jorden og er her for å bli enn så lenge.
Powered by Labrador CMS