Dagens horoskop: Onsdag 10. november

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Det blir en morsom og ganske utfordrende dag hvor du for første gang på lenge møter en som matcher deg både i vilje til å lede, og i handlingsevne. Om du liker denne personen eller ikke avhenger hovedsakelig av kjemien mellom dere.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag vil du bli overrasket over nyheter om en ung slektning eller et barn. Dette er ikke bare gode nyheter, men nyheter som nesten er fantastiske. Du blir både sjokkert og glad på denne personens vegne. Noen ganger føles det som om alle brikkene i puslespillet faller på plass samtidig, og i dag er en slik dag.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne dagen får du nok av at noen ikke lytter. De mener de har rett til å gjøre så lite de vil, og det irriterer deg skikkelig. På ettermiddagen får du sjansen til å rette opp en feil du har gjort. Det føles godt å få dette problemet ut av verden.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Onsdagen blir stressende og du har ikke tid til det du har planlagt å gjøre. I dette tilfellet kan det være dårlig oversikt, fremfor å ikke ha tiden du trenger. Du er dårlig forberedt og da blir prosjektet mer komplisert enn det burde være.

Løven 23 / 7-22 / 8

Det er mennesker som ikke kan motstå deg og en av dem vil du møte i dag. Det er nesten latterlig hvordan denne personen jager oppmerksomheten din og klamrer seg til hvert ord du sier. Selv om du kan bli irritert over denne “valpeaktige” oppførselen, bør du være snill og omsorgsfull.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

I løpet av denne onsdagen snakker du ordentlig ut. Du blir sjelden sint, men når du først gjør det, tar det virkelig fyr, og det gjør det i dag. Du føler deg ikke bare krenket, men også litt dum, noe som om mulig irriterer deg enda mer.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Denne dagen handler om å kunne konsentrere seg, noe som ikke er lett for deg akkurat nå. Tankene dine har en tendens til å vandre avgårde, og så glemmer du både tid og rom for en stund. Kvelden handler om å vise følelser og om å åpne seg.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Det er en skarp ironi i karakteren din akkurat nå, og noen mennesker kan oppfatte denne siden som direkte ond. Du vil ikke skade, men noen ganger kommer det ut ganske skarpe kommentarer uten at du selv reflekterer over det. Prøv å tenke gjennom hva du skal si først, spesielt når du er irritert.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Onsdag handler om å ta igjen noe du er på etterskudd med. Du hadde store planer for forrige uke, men du gjorde få ting mer enn du trengte, noe som resulterte i at du kom på etterskudd. Du er en person som vanligvis krysser målstreken med minst mulig margin.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag får du kule nyheter som både overrasker, gjør deg stolt, og får deg i strålende godt humør. Du innser at du endelig får betalt etter alt det harde arbeidet du har lagt ned det siste året. Denne nyheten kan også inspirere deg til nye store gjerninger.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

I dag venter både morsomme og litt vanskelige nyheter. Noen ting som hovedsakelig har med jobben å gjøre er vanskelig å akseptere. Andre nyheter som har med deg eller en pårørende å gjøre er fantastiske og kompenserer for det som er mindre bra. Oppsummeringen av dagen blir tross alt positiv.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du skynder deg inn i en oppgave uforberedt og da kan du kaldt forvente å støte på problemer. Noen ganger tenker man litt for mye på egen evne. Det er godt å ha en sterk selvtillit, men det skader ikke å krydre det med en stor porsjon selvinnsikt.

Powered by Labrador CMS