Dagens horoskop: Onsdag 1. juni

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Du ser en mulighet i dag, og du tar den. Det handler om å gi deg selv sjansen til å tilbringe tid med en

person du liker veldig godt. Vedkommende er ikke klar over følelsene dine og du tenker på hvorvidt det er en god idé å snakke om hvordan du har det.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Onsdagen handler om å teste og prøve å finne en metode som fungerer for deg. Det høres kanskje enkelt ut, men faktisk er det vanskelig for den ganske konvensjonelle Tyren å venne seg til nye ting. I dag viser du imidlertid at du kan være fleksibel og ha lett for å lære når du trenger det.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Onsdagen byr på nyheter som er både gode og litt harde på samme tid. Det positive er at du kan utvikle deg og lære nye ting til høsten, når det negative ser ut til å påvirke gruppen du skal jobbe med. Her gjelder det å ikke gruble for mye.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du har en evne til å irritere noen mennesker denne onsdagen. Mye handler om at du ikke får det som du vil når det gjelder jobb. Du føler deg overveldet, men du vet ikke hvordan du skal ta opp dette emnet uten å høres gretten ut. På ettermiddagen vil du møte en person som får deg til å føle deg bedre.

Løven 23 / 7-22 / 8

Onsdagen blir en mental utfordring snarere enn en fysisk. Uansett hva du jobber med for øyeblikket så ser det ut til å kreve mer tankevirksomhet enn før. Selv om løven vanligvis har lett for å lære nye ting kan det føles litt skremmende akkurat nå. Du vil heller jobbe mer med kroppen og mindre med hodet.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Onsdagen handler om å organisere seg og få kontroll over et prosjekt som ser ut til å renne over i alle kanter. Du føler deg litt maktesløs på begynnelsen av dagen, men jo mer struktur du skaper, jo bedre føles det. Kvelden handler om vennskap og hemmeligheter.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du provoserer en kollega ved å ikke være enig med dem. Du er alltid den som retter deg etter andre, men ikke i dag. Når du opplever at noe er galt, føler du deg tvunget til å påpeke det, noe som setter i gang mange følelser.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Akkurat nå er du elendig til å håndtere konflikter. Det er vanligvis ikke din sterkeste side, men det blir verre enn vanlig på grunn av Mars' posisjon. Unngå folk du vet at du har problemer med å samarbeide med. Du vil bare starte unødvendige diskusjoner som trekker energi fra alle.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Det stråler om deg denne onsdagen. Det er energi, glede og mye humor i ditt horoskop akkurat nå. Som singel kan du uvitende vekke stor interesse. Din karisma i kombinasjon med at du er singel gjør deg rett og slett for god til å være sann.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

I dag tar du opp et sensitivt tema som angår din umiddelbare fremtid. Dette er noe du delvis har angst over, men som du føler du må tenke på. Du får råd og støtte fra både familie og vennene dine. Før dagen er over, vil situasjonen din endre seg til det bedre.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du er en person som er veldig pliktoppfyllende, selv om du noen ganger bryter visse regler. Derfor blir du skuffet i dag når du skjønner at det er folk på jobb som ikke bare bruker systemet til sin fordel, de gjør det på bekostning av sine kolleger. Dette er et problem du bør ta tak i.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Dagen handler om å være først, noe som kan være vanskelig for deg. Fisker er vanligvis ikke konkurransemennesker og synes det er vanskelig når det er stor konkurranse om samme stilling eller oppgave. I dag har du bestemt deg for at du ikke skal gi deg uten å kjempe for det du vil.

Powered by Labrador CMS