Dagens Horoskop: Onsdag 1. desember

Slik blir din onsdag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

I dag fokuserer du på detaljer, og det gjør at du lett kjeder deg. Væren foretrekker å se på alt i et større perspektiv, og tankene vandrer lett når du må sitte med detaljene, slik som i dag.

Tyren 20/4-20/5

Denne dagen blir en liten pause i en ellers travel uke. I dag kan du gjøre litt som du vil, og du slipper å stresse. I løpet av dagen får du muligheten til å prate med en person som gir deg gode nyheter og kommer med verdifulle tips.

Tvillingene 21/5-20/6

Dagen handler om å være effektiv og ikke tvile når du først får sjansen. Det blir en morsom dag som byr på utfordringer, men også varme og latter. I løpet av dagen møter du en ny person som fascinerer deg.

Krepsen 21/6-22/7

Du tar et stort steg fremover i dag. Du viser ikke bare at du er klok, men også empatisk og modig. Dette er kvaliteter som du ikke alltid har viser at du har. Dagen blir også interessant fra et økonomisk perspektiv.

Løven 23/7-22/8

I dag prøver du å unngå å havne i situasjoner der du må velge. Akkurat nå har du vanskeligheter med å bestemme deg at det koster deg dyrt hver gang du må ta et valg. Kvelden handler om en hobby.

Jomfruen 23/8-22/9

Du stiller spørsmålstegn ved ganske mye akkurat nå, og det gjør at mange unngår deg. Du er ubekvem, negativ og utfordrende, men dette er bra ettersom ingen andre tar på seg denne rollen. Autoriteter skal stilles spørsmålstegn ved, i alle fall til en viss grad.

Vekten 23/9-22/10

Du velger å ikke velge i dag. For deg er det en befrielse at noen andre kan ta et valg, og at du bare kan følge etter. Det innebærer at du kan kjøre på uten å måtte bruke masse tid på å tenke gjennom ting, det kan noen andre gjøre.

Skorpionen 23/10-21-11

Du er litt vel forsiktig i dag. Ta en sjanse, utfordre deg selv – det passer bedre med din personlighet. Det å spille med sikre kort og holde seg innenfor rammene begrenser deg, og det føler du på i dag.

Skytten 22/11-21/12

Dagen blir litt stressende og du rekker ikke alt du har planlagt i dag. Det handler til en viss grad om at du er en tidsoptimist, og at du hele tiden tar utgangspunkt i det best tenkelige scenario, istedenfor å regne med alle mulige utfall.

Steinbukken 22/12-19/1

Du er ivrig på å komme i gang i dag. Helgen og starten av uken har gitt deg energiboosten du trenger. I løpet av dagen får du dessuten gode nyheter og masse skryt. Akkurat nå er du inne i en god periode.

Vannmannen 20/1-18/2

Dagen handler om å ikke ta noe for gitt, men heller tette igjen hull som en kollega har misset. Denne personen er ofte nøye, men ikke denne gangen. Kvelden handler om en hobby.

Fiskene 19/2-20/3

Det er en trøtthet i ditt stjernetegn som farger nesten alt du gjør. Du vil gjerne vise deg fra en kreativ og dynamisk side, men det blir ikke helt sånn i dag. Ta heller én ting av gangen.

Powered by Labrador CMS