Dagens horoskop: Mandag 9. mai

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

På mandag prøver du å løse et kommunikasjonsproblem med en kollega og du føler at du gjør god fremgang. Du har innsett at du må ta det med ro og være veldig pedagogisk med denne personen.

Tyren 20 / 4-20 / 5

Prøv å fokusere på detaljer og se på arbeidet ditt med et objektivt øye i dag. Det fungerer bedre enn forventet, som resultatet viser. Kvelden handler om fysisk aktivitet. Det blir en god og aktiv kveld.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

I løpet av denne dagen sørger du for å bli lagt merke til. Du vil vise at du er en kraft å regne med og at du har ambisjoner. I løpet av ettermiddagen er det en risiko for at du støter på et mindre problem og da gjelder det å holde hodet kaldt.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Du er litt følsom på grunn av Månens plassering, og det gjør at du reagerer sterkt på små ting. I det siste har Månen forstyrret mye i horoskopet ditt, og det har fått følelsene dine til å blusse.

Løven 23 / 7-22 / 8

Du er virkelig på hugget akkurat nå, og ikke alle setter pris på din noe sjefete stil. Det handler om at du uttrykker deg på en måte som noen kan synes er irriterende. Det er best hvis dere har stor takhøyde på jobb slik at dere kan uttrykke følelsene deres åpent.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Dagen handler om å sette i gang både deg selv og uken. Du er uvanlig sliten i dag og derfor er det ikke så lett å starte nye ting. Du er sliten, ikke bare i kroppen, men også i hodet. Kanskje det er bedre å starte dagen med rutiner som allerede sitter i ryggraden?

Vekten 23 / 9-22 / 10

Du bekymrer deg for å uttrykke deg klønete foran en person du har stor respekt for. Det kan være en sjef, en mentor eller et idol. Ikke bekymre deg så mye, selv om du sier noe som ikke er helt gjennomtenkt, kan du alltid ta brodden av det med ditt vakre smil.

Skorpionen 23 / 10-21-11

I dag holder du et relativt høyt tempo for å ta igjen alt du ønsker å få gjort. Din kollega er imponert over energien din på en mandag morgen, men for deg er det naturlig å gi jernet når det er et mål du ønsker å oppnå.

Skytten 22 / 11-21 / 12

Du drømmer deg litt bort denne mandagen. Det er så mye interessant i livet ditt og det de meste har ingenting med jobben å gjøre. Du mister lett fokus på dagene og begynne å tenke på helt andre ting i stedet. Prøv å være tilstede.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Du har en lang dag foran deg, men du er klar til å ta på deg alle utfordringer du møter. Det du bør tenke på denne mandagen er å være godt forberedt og ta for gitt at du husker på alt på morgenen. Her lønner det seg å forberede seg dagen før.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Det kommer til å bli en merkelig dag som starter altfor tidlig og slutter altfor sent. Mye denne dagen handler om å holde tider og å kunne levere under press. Slutten av mandag byr på nyheter og noe gøy.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du er litt avventende overfor en person du ikke kjenner så godt. Du vet du burde prøve komme til enighet med denne personen ettersom dere skal utvikle et samarbeid i fremtiden, men det stopper deg ikke fra å være veldig mistenksom.

Powered by Labrador CMS