Dagens Horoskop: Mandag 9. August

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Gjennom mandagen møter du venner og nyter livet litt ekstra. Det blir en herlig dag uavhengig av valgt aktivitet. For din del handler det kanskje mer om fellesskap og å ha det trivelig enn hvordan du tilbringer tiden din.

Tyren 20/4-20/5

Mandagen handler om en reise og om å oppleve nye miljøer. Periodevis kan dagen bli litt kjedelig, men den slutter på topp. Du får oppleve noe unikt og veldig spennende denne mandagskvelden.

Tvillingene 21/5-20/6

Du har en del du må rekke, men du tar deg likevel tid til å støtte en venn som trenger det. Personen har alltid betydd mye for deg, og nå får du sjansen til å vise hvor mye. Kvelden handler om å våge.

Krepsen 21/6-22/7

Det virker ikke som om beskyldningene vil ta slutt i dag. Ja, du gjorde en feil, men det er ikke verre enn at det kan rettes opp i. Dessverre har du en bekjent eller kollega som tar hele situasjonen veldig personlig og er ute etter å straffe deg.

Løven 23/7-22/8

Det blir på sett og vis en annerledes og inspirerende mandag hvor kreativiteten din vekkes. Du får sjelden sjansen til å vise frem den kunstneriske siden av personligheten din, men i dag finnes det rom for den typen uttrykk.

Jomfruen 23/8-22/9

Gjennom mandagen prøver du å tenke praktisk, noe du vanligvis gjør godt. I dag funker ikke logikken og du føler at du har mistet noe viktig. Det er som om resonnementet ditt er urimelig uansett hva du gjør, og det er du ikke vandt til. Stol på månen og magefølelsen din i dag. Av og til må man følge instinkt.

Vekten 23/9-22/10

Mandagen handler om å inngå kompromiss og om å få en ganske bråkete gruppe til å fungere. Du har sjelden problemer med å jobbe gruppevis ettersom det ligger i din natur å ønske at mennesker skal holde sammen. I dag møter du det stikk motsatte, en person som gjør alt for å skape intriger.

Skorpionen 23/10-21/11

Du kjemper mot den dårlige samvittigheten din i dag. Du vet at du ikke kunne ha reagert på en annen måte enn det du gjorde, men du vet også at flere personer ble såret og følte seg tilsidesatt. Av og til må man ta tøffe valg og det var tilfellet for deg. Nå må du finne en måte å håndtere skyldfølelsen din på.

Skytten 22/11-21/12

Det finnes ikke noe naturlig samtaleemne mellom deg og en kollega, noe som blir åpenbart idag når dere havner i en situasjon som krever litt høflig prating. Samtalene dør raskt ut og det gjør deg frustrert. Du har sjelden vanskelig for å holde en samtale gående.

Steinbukken 22/12-19/1

Det handler om å se og oppleve nye og gamle miljøer denne mandagen. Det blir en skjønn og rolig dag som byr på litt shopping, god mat og en del historier. Dagen handler om å lade opp batteriene og å finne ny inspirasjon i hverdagen.

Vannmannen 20/1-18/2

Det blir en interessant dag hvor du ser mye og møter merkelige mennesker. Dagen handler først og fremst om familien, men et par fargerike innslag i form av annerledes og morsomme personer muntrer opp en ellers harmonisk og rolig dag.

Fiskene 19/2-20/3

Du bekymrer deg for mye over ting du ikke kan påvirke. Det er forståelig at det finnes en uro og en vilje til å forandre det, men det er rett og slett utenfor din rekkevidde. Du må akseptere situasjonen og gjøre det beste ut av det.

Powered by Labrador CMS