Dagens horoskop: Mandag 8. november

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21 / 3-19 / 4

Mandagen blir ikke slik du forestilte deg, fordi noen mennesker mangler. Du er inne i en periode hvor du har et behov for å omgi deg med "gjengen" din på jobb. Så snart sykdom eller fravær oppstår, føler du deg uvanlig sårbar.

Tyren 20 / 4-20 / 5

I dag har du masse energi. Du har ladet i løpet av helgen, og nå er du klar for å ta fatt på dagens utfordringer. Du får en morsom melding denne dagen som vil gjøre deg enda mer positiv. Dagen ender i en sårt tiltrengt hvile.

Tvillingene 21 / 5-20 / 6

Du vet at du ikke kan gjøre nok for å gjøre sjefen din glad. Spørsmålet er om det ikke er sjefen som har for høye forventninger til deg, heller enn at det er du som mangler kompetanse. Ha litt is i magen og sjefen vil innse feilen sin.

Krepsen 21 / 6-22 / 7

Denne dagen byr på fantastiske og ganske unike opplevelser som har med både deg personlig, og deg i jobbrollen, å gjøre. Nyt stillheten før stormen, snart starter en ganske tøff periode for alle krepser.

Løven 23 / 7-22 / 8

På mandag prøver du å samle fakta og det er vanskeligere enn du trodde. Det er så mange usikre kort å ta hensyn til at det nesten blir umulig å ta en avgjørelse basert utelukkende på det du vet for øyeblikket. Prøv å tenke mer praktisk og beregn alt med feilmargin.

Jomfruen 23 / 8-22 / 9

Du er en ganske bestemt person som aldri tar noe eller noen for gitt. Dette er en av dine fremtredende egenskaper, men noen ganger kan det skape problemer fordi du kan virke mistenksom. I dag er en slik dag der du virker mistenksom.

Vekten 23 / 9-22 / 10

Mandag tar du tak i et problem som har med en praktisk oppgave å gjøre. Dette er kanskje ikke din sterkeste side, men det er i det minste noe du har mer kunnskap om enn noen andre og derfor tar du det på deg. Kvelden handler om et veddemål av noe slag.

Skorpionen 23 / 10-21-11

Du ser på andre med litt skepsis akkurat nå. Du er ikke sikker på at noen forstår poenget med teoriene dine, og du prøver å være litt tydeligere i hva du mener. På dette stadiet kan en misforståelse bli unødvendig tidkrevende.

Skytten 22 / 11-21 / 12

I løpet av denne dagen får du nok av en person som alltid klarer å gå deg på nervene. Denne personen har muligheten til å trykke på alle knapper samtidig, og det får deg til å eksplodere. Kvelden blir bedre enn dagen.

Steinbukken 22 / 12-19 / 1

Mandagen handler om å legge opp en strategi som gjør at du får det du ønsker i fremtiden. Steinbukken er tålmodig, smart og veldig, veldig målbevisst, noe du har bruk for i dette tilfellet. Legg til at du trenger en viss porsjon flaks – akkurat nå er fru Fortuna på din side.

Vannmannen 20 / 1-18 / 2

Du vet at du kan, at du vil, og at du bør. Det som betyr mye akkurat nå er holdningen din, og den er bedre nå enn den var for noen uker siden. Det er en herlig energi og en vilje til å nå nye høyder. Sjefen din ser og beundrer ambisjonene dine.

Fiskene 19 / 2-20 / 3

Du kutter ned på mange forskjellige aktiviteter på fritiden for å kunne bruke mer tid på jobb eller studier. I det siste har det vært ganske intenst og du har innsett at du ikke orker å være så aktiv både på jobb og privat.

Powered by Labrador CMS