Dagens Horoskop: Mandag 6. September

Slik blir din mandag.

Publisert Sist oppdatert

Væren 21/3-19/4

Idet mandagen ankommer tar du et dypt åndedrag for å hente energi og kunne fokusere. Det er mye som er avhengig av at du tar rett avgjørelse i dag, og du sørger for å gjøre alt i din makt for at det skal gå din vei. Kvelden handler om fremtidsdrømmer.

Tyren 20/4-20/5

I løpet av mandagen har du en del ting du vil få på plass. Det går forholdsvis smidig og du merker at du rekker mer enn du hadde sett for deg denne dagen. I løpet av ettermiddagen prøver du å overtale en person til å prøve noe som ligger utenfor komfortsonen deres.

Tvillingene 21/5-20/6

Du lengter etter å sette tennene i et prosjekt, men til din store skuffelse har starten gang på gang blitt utsatt. I dag får du en lignende beskjed, men nå er du mer raffinert og tar nyhetene betydelig bedre enn tidligere. Kvelden blir rolig og intim.

Krepsen 21/6-22/7

Du har bommet skikkelig, og nå skammer du deg og holder deg unna. Det er egentlig ikke det beste ettersom det kun er du som synes det du har gjort er flaut. Personen du holder deg unna vil gjerne møte deg, men er for sjenert til å foreslå det.

Løven 23/7-22/8

Du føler på et behov for å omgås gamle venner, men gruppen falt fra hverandre for et par år siden. Nå prøver du å samle den gamle gjengen, men det blir ikke så lett som du håpte. Kanskje er det på tide å finne nye stjernebilder å omgås med.

Jomfruen 23/8-22/9

I dag jobber du veldig hardt for å komme ajour etter forsinkelsene forrige uke. Det blir en mer effektiv enn morsom dag, men du føler deg fornøyd med egen innsats. Kvelden handler om å høre og forså et rykte som sirkulerer.

Vekten 23/9-22/1

Du er en person som alt for ofte setter andre først på egen bekostning. Det er på tide at du begynner å prioritere dine egne interesser litt mer. En venn får høre at du har det litt vanskelig privat, og personen vil vise at de støtter deg og beslutningene dine.

Skorpionen 23/10-21/11

Du verger deg litt for å si sannheten (slik du ser den) til en person du jobber med i dag. Du har alltid sagt ting rett frem og det er noe du ønsker å fortsette med, selv nå. Kvelden handler om å rette på en mindre feil.

Skytten 22/11-21/12

Økonomien din lider når du tar en økonomisk avgjørelse som ikke var helt gjennomtenkt. Her handler du på impuls, når du egentlig burde ta aktive og gjennomtenkte valg. Magefølelsen din har ofte rett, men ikke i dette tilfellet.

Steinbukken 22/12-19/1

Du holder deg for deg selv i dag for å få tid til å tenke. Noen har tatt kontakt med deg, og tatt et ytterligere steg mot en relasjon mellom dere, og du lurer på hvorfor de gjør det på denne måten. Personen handler basert på følelser mens du styres av fornuft. Tørr å være impulsiv og ta et par sjanser.

Vannmannen 20/1-18/2

Du unner en kollega all lykke i verden når de søker videre, samtidig som du vet at personen vil bli savnet - spesielt av deg. Dette er en person som skaper glede i hverdagen både gjennom kompetansen sin, og det gode humøret deres. Kvelden blir resultatorientert.

Fiskene 19/2-20/3

Mandagen handler om å handle fort og bestemt. Du har mange jern i ilden akkurat nå, og det gjør at du ikke kan drøye alt for lenge med et prosjekt selv om det er gøy. Kvelden handler om å våge å ta for seg i en sammenheng du vanligvis ikke er så komfortabel med.

Powered by Labrador CMS